Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialApa rece va fi întreruptă, timp de câteva ore, la Timișoara. Vezi...

Apa rece va fi întreruptă, timp de câteva ore, la Timișoara. Vezi dacă te afectează

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 3 septembrie 2014, între orele 10:00-14:00, se va întrerupe furnizarea apei reci la Universitatea de Vest (UVT), punctul termic al UVT, Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului a Universității Politehnica Timișoara și la Biblioteca Centrală Universitară Eugen Todoran.

Întreruperea este cauzată de executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de apă potabilă din zona mai sus menționată. Lucrările se vor desfășura la intersecția străzilor Traian Lalescu și Vasile Pârvan.

”La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, informează Dr. Ing. Ilie Vlaicu, directorul general al Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528, non-stop.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare