Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vineri, 13 – debutul returului Ligii I pentru Poli, la Bucureşti! Împotriva lui… Dinamo

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Va fi un meci greu, dar pe cât de greu, pe atât de plăcut să-l joci, aşa cum e şi cu Steaua şi alte echipe importante. Băieţii au demonstrat că pot învinge Dinamo, dovadă victoria din etapa inaugurală a sezonului. Sper ca să eliminăm greşelile personale, să fim mai concentraţi. Sunt convins că dacă vom elimina aceste erori, vom scoate un rezultat bun” a declarat Şunda înaintea plecării spre Bucureşti.

”Greşelile individuale m-au deranjat. Nu poţi lua puncte dacă faci asemenea greşeli personale… Cred că e vorba de lipsă de concentrare. Am analizat toate fazele, fiecare a văzut unde a greşit, dar am subliniat şi lucrurile pozitive pe care le-au făcut jucătorii în teren” a adăugat tehnicianul polist.

Arbitrajele ostile de care a avut parte Poli Timişoara nu au fost prea mult aprofundate de Şunda, dar totuşi, tehnicianul alb-negrilor speră că „…de data asta şi ei să fie mai concentraţi şi să nu mai fim defavorizaţi. Vrem să fim fluieraţi cu aceeaşi măsură”, a spus Şunda, făcând referire la arbitri.

Elevii lui Şunda joacă în această seară partida ce contează pentru etapa a XVIII-a a primului eşalon fotbalistic al ţării, fiind prima partidă din returul competiţiei interne. Meciul se dispută la Bucureşti, cu începere de la ora 20:30 şi va fi transmis în direct de DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Meciul Dinamo Bucuresti – UVT Agroland Timisoara, din Cupa Romaniei, amanat pe final de luna

Partida din primul tur al Cupei României la volei feminin, dintre Dinamo București și...

Robu le cere plângăcioșilor de la Poli sa plece acasă. Echipa e la un pas de desființare

ACS Poli este la un pas de desființare - o spune chiar primarul Timișoarei,...