Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Popică” a revenit la Timișoara. Fostul portar al lui Poli va fi antrenor, alături de Dan Alexa

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Divizionara secundă Poli Timișoara face ”transferuri” pe bandă rulantă, dar nu este vorba doar de fotbaliști ci și de membrii staff-ului tehnic. Dacă echipa are un nou preparator fizic, iar la nivelul staff-ului tehnic, dar și administrativ, au avut loc o seride modificări, acestea nu se opresc, iar de mâine, 6 august, noul antrenor cu portarii al echipei va fi Marius Popa.

”Popică”, așa cum este el poreclit încă din vremea când apăra buturile echipei Politehnica Timișoara, în perioada 2005-2008, s-a lansat în poarta celor de la FC Bihor Oradea și promovat în fotbalul ”mare” de FC Național. După aceea, Marius a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători ai Politehnicii Timișoara, iar prestațiile sale din poarta alb-violeților l-au trimis direct în poarta echipei naționale. Ulterior, Popa a mai apărat și pentru Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj.

Ca antrenor cu portarii a lucrat la Luceafărul Oradea și Oțelul Galați, Poli fiind cea de-a treia echipă unde lucrează din această postură. Actualul antrenor cu portarii, Petru Țurcaș va deveni ”secund” la echipa a doua a alb-negrilor și va coordona portarii de la grupele mici din cadrul Centrului juvenil al celor de la Poli.

Foto:acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare