Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Copil de 14 ani RĂNIT de o mașină după ce a traversat strada prin loc nepermis. O femeie a pățit același lucru, pe ”zebră”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marți, 5 august 2014, în jurul orei 13:00, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Timişoara. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 24 de ani, din localitatea Urseni, a condus un autoturism pe strada Stan Vidrighin, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton, care se afla angajat în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal. În urma accidentului, pietonul, o femeie de 35 de ani, din Timişoara, a suferit răni uşoare.

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 18:10, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui alt accident rutier pe raza municipiului Timişoara. Odată ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că un bărbat de 27 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada Diaconu Coresi, dinspre Aleea F.C. Ripensia spre Calea Buziaşului, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un minor care traversa carosabilul fără să se asigure, prin loc nepermis. În urma accidentului, pietonul de 14 ani, din Timişoara, a fost rănit uşor.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...