Copil de 14 ani RĂNIT de o mașină după ce a traversat strada prin loc nepermis. O femeie a pățit același lucru, pe ”zebră”

- Advertisement -

Marți, 5 august 2014, în jurul orei 13:00, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Timişoara. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 24 de ani, din localitatea Urseni, a condus un autoturism pe strada Stan Vidrighin, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton, care se afla angajat în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal. În urma accidentului, pietonul, o femeie de 35 de ani, din Timişoara, a suferit răni uşoare.

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 18:10, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui alt accident rutier pe raza municipiului Timişoara. Odată ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că un bărbat de 27 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada Diaconu Coresi, dinspre Aleea F.C. Ripensia spre Calea Buziaşului, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un minor care traversa carosabilul fără să se asigure, prin loc nepermis. În urma accidentului, pietonul de 14 ani, din Timişoara, a fost rănit uşor.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare