Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePrimarul Robu se plânge că timișorenii uită repede: ”Se va uita că...

Primarul Robu se plânge că timișorenii uită repede: ”Se va uita că eu am îmbogățit zestrea Primăriei”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei a postat marți un mesaj, pe Facebook, prin intermediul căruia se ”plânge” de faptul că timișorenii vor uita toate realizările făcute de el în calitate de primar al Capitalei Banatului, așa cum toată lumea a uitat deja ce a făcut din postura de rector al Univerității Politehnica din Timișoara, în perioada cât acesta s-a aflat la conducerea instituției de învățământ superior.

Robu declară că, prin atribuirea celor 99 de locuințe pentru o parte dintre cazurile sociale din Timișoara, se simte extrem de fericit datorită faptului că și cei din jurul său au acest sentiment.

”NIMIC NU SE COMPARĂ CU FERICIREA DE A-I FACE PE ALȚII FERICIȚI !
Săptămâna trecută, joi, 31.07.2014, am atribuit locuinţe la 99 de familii -la 20 dintre ele apartamente cu 2 camere şi la 79 apartamente cu 1 cameră-, în blocul de pe strada Polonă cumpărat cu câteva luni în urmă de PMT. Totul arată impecabil, cum nici n-au visat să ajungă să aibă aceşti oameni nevoiaşi. Evident, cu toţii erau super fericiţi, iar o fărâmă din fericirea lor s-a revărsat şi asupra sufletului meu!

Desigur, se va uita că eu am îmbogăţit zestrea Primăriei cu acest bloc, aşa cum s-a uitat, probabil, în UPT, că eu am adus la standardele la care sunt astăzi cele peste 300 de laboratoare, zecile de amfiteatre şi diverse alte spaţii de învăţământ, că eu am construit biblioteca, institutul de cercetări pentru energii regenerabile, două corpuri noi pentru învăţământ, parcul de incintă, complexul de bazine de înot, hala de sport trivalentă, că eu am amenajat aşa cum sunt ele astăzi Casa Politehnicii 1, Casa Politehnicii 2, complexul de servire a mesei, cele 16 cămine, Bază Sportivă 1, Bază Sportivă 2… Şi cum se va uita că eu am făcut aşa cum sunt ele astăzi, P-ta Bălcescu, B-dul Văcărescu II, Intersecţia Michelangelo, respectiv că voi fi făcut aşa cum vor arăta ele mâine Centrul Istoric, malurile Begai, Pasajul Michelangelo, Pasajul Victoriei şi câte şi mai câte lucruri în care eu pun, zi de zi, câte-un pic din fiinţa mea implacabil finită şi… consumabila. Dar…, asta-i legea firii, tot ce ne rămâne de făcut este să ne bucurăm de fiecare clipă, de lucrurile pe care le facem în sine, indiferent de reflectarea lor în alţii, împăcaţi mereu cu noi înşine” a scris Robu pe celebra rețea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

STPT reia transportul cu vaporaşele pe Bega, din 1 martie!

Transportul public de pe Canalul Bega își reia activitatea începând cu data de 1 martie. Totodată...

Primaria da startul reabilitarii fostelor cinematografe ale Timisoarei. Victoria si Dacia, primele pe lista

Viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu, a anunțat, astăzi, că fostele cinematografe Victoria, din Piața Bălcescu,...

Gestul socant facut azi-noapte de un tanar pe Podul Michelangelo pentru a avea noroc

A vrut să aibă noroc şi a urmat întocmai sfaturile unui prieten care cel...