Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Şofer aproape de comă alcoolică, depistat la volan de poliţiştii din Timişoara. Vezi ce alcolemie uriaşă avea!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marţi, 27 mai 2014, în jurul orei 18:30, oamenii legii de la Secţia 4 Timişoara au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Gheeorghe Lazăr, din oraşul de pe Bega.

Întrucât şoferul, un bărbat de 47 de ani, din Timişoara, emana vapori de alcool, agenţii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele şoferului matrafoxat a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Cu seninătate! Țeparul Octavian Didovici îl invită pe subofițerul Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale să-i returneze o donație de peste 20...

E clar că, dacă am fi trăit într-o țară normală și într-o democrație autentică,...