Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportIonel Pascotă, la Pannonia Ring, cu TIMIŞOARA şi Vocea Timişului pe motocicletă

Ionel Pascotă, la Pannonia Ring, cu TIMIŞOARA şi Vocea Timişului pe motocicletă

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cadrul primei etape a Campionatului Naţional Individual Open al Româiniei, Motociclism Viteza pe Circuit, timişoreanul Ionel Pascotă a apărut cu o motocicletă „rebranduită” faţă de sezonul precedent. Odată cu mutarea în Capitala Banatului, în detrimentul comunei Giroc, de la marginea Timişoarei, pilotul, multiplu Campion Naţional, a afişat la Pannonia Ring motocicleta sa pe care scrie mare TIMIŞOARA.

Duminică , de la ora 14:30 (ora României) s-a dat startul în cursa de la Pannonia Ring, iar la capătul a 13 ture de circuit, Ionel Pascotă reuşea să se impună fără probleme la clasa SuperSport 600 cmc, chiar dacă la start s-au aliniat 25 de motociclete.

„A fost prima etapă, e greu la început de sezon, dar sunt mulţumit. Din fericire pentru mine urmează o nouă cursă, de data aceasta în cadrul Campionatului European de Est, următoarea etapă fiind programată în acest weekend, la Plevana, în Bulgaria. Vreau să mulţumesc sponsorilor, Consiliului Judeţean Timiş şi Primăriei Timişoara care sunt alături de mine şi de echipa noastră.” a spus Pascotă, încântat că a reuşit din nou ceea ce şi-a propus.

Locul secund la aceeaşi clasă a fost adjudecat tot de un sportiv al clubului Pascotă Racing Team, pe numele său Titus Cun. „Sunt încântat de locul obţinut de Titus. Chiar în spatele meu este extraodrinar” a mai spus multiplul Campion Naţional, dar şi al Europei de Est în sezonul precedent.

Pe motocicleta celui mai bun pilot reprezentant al acestui sport, din istoria judeţului Timiş, a apărut, în premieră, şi Vocea Timişului, pentru că portalul nostru este alături de sportivi şi susţine performanţa în orice sport!

Felicitări Ionle Pascotă şi la cât mai multe succese şi în actualul sezon!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...