Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primul antrenor român din Primera Division este timişorean. Cosmin Contra semnează azi cu Getafe

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Până ieri antrenor al Petrolului Ploieşti, Cosmin Contra îşi vede acum visul cu ochii. Cea mai mare dorinţă a tânărului tehnician timişorean era să ajungă să antreneze o echipă în Spania, iar aceasta s-a îndeplinit. Fostul jucător de la Poli Timişoara devine astfel primul antrenor român din istoria campionatului spaniol.

Cu un contract care-i asigură 600.000 de euro salariu stagional, „Guriţă” devine unul dintre cei mai tineri antrenori ai campionatului spaniol, oficializarea înţelegerii dintre gruparea iberică şi antrenorul român urmând a se oficializa astăzi. Contra va fi prezentat oficial la Getafe în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la ora 14:00, ora României, tehnicianul urmând a parafa un contract pe o perioadă de doi ani şi jumătate.

Prima echipă antrenată de Contra. în cariera de tehnician, a fost chiar Poli Timişoara pe care a condus-o timp de 11 etape în sezonul 2010-2011, fiind demis la finalul turului după un conflict cu patronul Marian Iancu. „Guriţă” nu pierduse niciun meci în campionat şi lăsa echipa pe locul secund în clasament.

Foto:epochtimes-romania.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare