Poliţia Locală, din nou în control la pieţari: lapte comercializat în pet-uri, căi de acces blocate cu marfă și documente lipsă, în piața din Calea Girocului

Date:

După ce au ridicat sute de kilograme de alimente din Piaţa de Gros, în cadrul unui control efectuat săptămâna trecută, agenţii de la Poliţia Locală au revenit pe teren pentru verificări, de data aceasta în piaţa din Calea Girocului. Lista de nereguli constatate de oamenii legii aici este şi ea destul de lungă, lucru care arată că mulţi din comercianţi cred că respectarea legii este opţională.

„Dintre comercianții verificați, la zece dintre aceștia au fost depistate nereguli, mai exact încălcări ale HCL 334/2002 privind regulamentul de piață, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni între 200 și 500 lei. Trei persoane au fost sancționate deoarece vindeau lapte și produse lactate în recipiente neconforme, din plastic, șase comercianți au fost sancționați deoarece blocau căile de acces printre standuri cu mărfuri și ambalaje, iar un vânzător nu a putut prezenta acte doveditoare de comerciant sau producător pentru marfă. Acțiunile în piețele agro-alimentare ale orașului vor continua și în perioada următoare, astfel încât să fie cuprinse toate locațiile din Municipiu, cu scopul desfășurării unui comerț legal, civilizat”, a informat Poliţia Locală.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare