Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAutocamion abandonat pe strada Nera, din Timişoara, ignorat de Poliţia Locală. Vezi...

Autocamion abandonat pe strada Nera, din Timişoara, ignorat de Poliţia Locală. Vezi de când e acolo! FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vocea Timişului pare să devină, încet dar sigur, un fel de trăgător de mânecă al poliţiştilor locali din Capitala Banatului. De ce, nu ştim, dar nici nu ne deranjează acest lucru atâta timp cât oamenii legii angajaţi de Primărie îşi fac datoria ca urmare a „autosesizărilor” despre care ne anunţă că le-au făcut ca urmare a articolelor apărute în publicaţia noastră.

Dacă în urmă cu aproximativ trei săptămâni, vă prezentam situaţia de pe strada Cronicar Ion Neculce, acolo unde un cetăţean şi-a creat propriul schrott auto pe carosabilul şi pe trotuarul din faţa casei, iar Poliţia Locală ne-a informat că au fost luate primele măsuri prin sesizarea proprietarului, după care urmează sancţionarea acestuia în cazul în care nu se conformează, astăzi avem un nou „caz” pentru Poliţia Locală.

În situaţia de faţă este vorba despre un camion Roman, „născut” cu multe decenii în urmă, abandonat în parcarea de la intrarea în incinta stadionului CFR Timişoara. Utilajul a fost ţinta „pictorilor” de pereţi, iar la o cercetare amănunţită, conform imaginilor surpeinse de serviciul Google Streew View, camionul se afla în aceeaşi locaţie şi în aceeaşi poziţie din luna iulie 2011, adică în urmă cu aproape trei ani.

Aşadar, domnilor de la Poliţia Locală Timişoara, vă sugerăm să faceţi o vizită şi în acel „cotlon” de oraş… ne aparţine şi dacă nu nouă, măcar celor care merg la stadion pentru a vedea un meci de fotbal!

Timişorenii care observă nereguli de acest gen şi nu numai sunt rugaţi să sesizeze Poliţia Locală Timişoara la telefon 0256.246.112, sau, ne puteţi sesiza pe noi, la redacţie@voceatimisului.ro, unde avem rugămintea să ne trimiteţi cel puţin o imagine cu situaţia pe care o întâmpinaţi şi câteva detalii, iar noi, după ce prezentăm „cazul”, vom înştiinţa Poliiţia Locală pentru a lua măsurile ce se impun. Nu uitaţi: „Împreună ne facem auziţi!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare