Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriREMAT-ul s-a mutat în Timişoara? A pus STĂPÂNIRE pe o stradă din...

REMAT-ul s-a mutat în Timişoara? A pus STĂPÂNIRE pe o stradă din oraş, cu tot CU TROTUARE. Vezi cum îşi sfidează vecinii şi trecătorii FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Zilele trecute am ajuns pe strada Ion Neculce – o stradă din Timişoara pe care o bună parte din cei care domiciliază sunt de etnie romă. Dacă nu ştiţi care este strada respectivă, haideţi să vă ajut. Este vorba despre drumul ce porneşte de la strada Ştefan cel Mare (actualmente în şantier) şi merge până la strada Tigrului, traversând zona Lunei.

Acum, că v-aţi făcut o idee, să continui cu ceea ce am început. Mergând dinspre Tigrului spre şantierul de pe Ştefan cel Mare, pe jos, mă deplasez ca tot omul cu bun simţ şi spirit civic, pe trotuar. Până la un punct a fost chiar bine, asta pentru că temperatura de afară nu a scos încă „populaţia” cu scaunele la stradă, pe trotuar. La un moment dat ajung în faţa unui „obstacol” pe patru roţi… pe trotuar. O maşină Volkswagen Golf cu numere de Bulgaria era parcată pe trotuar. Cobor pe carosabil şi, după ce o ocolesc, vreau să revin pe trotuar pentru a-mi continua drumul, dar ce să fie? Nu pot urca pe trotuar pentru că o altă maşină trona acolo, un Volkswagen Polo, fără numere de înmatriculare. Ei bine, urc înapoi pe trotuar dar constat cu stupoare că un alt autoturism era parcat, la proporiu, pe trotuar şi chiar pe casă, aşa cum se poate observa şi din imagini. Este vorba despre o Mazda 323, înaintea căreia o fostă platformă era de asemenea pe trotuar. Tot pe trotuar se mai găseau un Volkwagen Golf 2 „pe butuci”, un Opel Corsa şi un Renault Laguna, ca să nu mai pomenesc de celelalte circa 10 autoturisme, toate în stare de „descompunere” care tronează pe carosabil, în faţa imobilului cu numărul 15A.

Ca să fie clar pentru toată lumea, situaţia nu datează de azi, de ieri, ci de mai mult de un an. Dar probabil cel care locuieşte în zonă şi deţine aceste „epave” a obţinut o autorizaţie pentru un Schrott Auto, de la autorităţiile locale, căci altfel nu-mi imaginez cum de Poliţia Locală Timişoara sau cei de la IPJ Timiş nu au luat nicio măsură pentru „debarasarea” acestei străzi.

Pentru a nu considera că fac o discriminare, nu voi întreba pe nimeni câte dintre maşinile neînmatriculate, sau cu numere străine, de pe acea porţiune de stradă sunt „legale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Primarul Timisoarei: sondaj despre inchirierea locurilor de parcare din cartiere

Primarul Timișoarei, Nicolae robu, a creat un sondaj prin intermediul căruia vrea să afle...

Accident la Sannicolau Mare. Trei masini au intrat in coliziune, trei oameni raniti

Accident în această dimineață, în Timiș. Trei mașini, din care una parcată, au intrat...

Cati soferi au ramas fara masini dupa ce au parcat in zone interzise la Timisoara

Cât costă moftul de a parca unde aveți chef? Răspunsul depinde de vigilența polițiștilor...