Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Eroii nu mor niciodata – peste 500 de timisoreni, in mars pentru eroii Revolutiei din 1989

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Eroii care s-au jertifit în 1989 au fost comemoraţi şi în acest an prin tradiţionalul marş pentru libertate organizat de galeria ASU Poli, Druckeria. Plecarea s-a dat la ora 17, din Piaţa Maria, iar prima oprire a fost în faţa Catedralei Mitropolitiană. La fel ca în ultimii ani, în faţa Catedralei s-a scandat „Păcat, păcat, de sângele vărsat” şi „Iliescu vinovat pentru morţii din Banat”.

Participanţii au aprins şi candele în memoria Regelui Mihai, care astăzi a fost înmormântat. O altă oprire a fost făcută la Memorialul Revoluţiei, destinaţie din care cele câteva sute de participanţi la marş au plecat înspre Cimitirul Eroilor. La fel ca în fiecare an, marşul organizat de Druckeria a fost unul spectaculos, în apropriere de Piaţa Consiliul Europei suporterii ASU Poli aprinzând torţe. Ediţia din 2017 este cea de-a 12 a marşului devenit deja tradiţional. Memoria eroilor care s-au jertfit în Revoluţie a fost constită şi de dimineaţă, în cadrul unei şedinţe de plen, care a avut loc la Consiliul Local Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare