Polițiștii locali au depistat aseară, în jurul orei 23.40, un bărbat care fuma în troleibuzul cu numărul 11 în timp ce se deplasa pe ruta Str. Simion Bărnuțiu – Bdul Take Ionescu. C. Ionel, cu domiciliul în comuna Oprișor, județul Mehedinți, și-a aprins țigara cu tupeu fără a ține cont că în mijlocul de transport se mai aflau și alți călători, care au fost deranjați de gestul său.

Acesta a fost sancționat cu 500 lei conform HCL 371/2007 modificată. Nu este singurul caz de acest gen, polițiștii locali aplicând în ultimele luni și alte sancțiuni de acest gen. Conform HCL 371/2007 modificată  se sancționează cu amendă de 500 lei fumatul, scuipatul, consumul de semințe și băuturi alcoolice, precum și a altor alimente care conduc la disconfortul celorlalți călători și aruncarea de hârtii, ambalaje sau resturi de orice fel în mijloacele de transport în comun.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.