AcasăStiriPoliticaAntonescu: Tăriceanu e un cadavru ambulant. Ne este frică de câte umilinţe...

Antonescu: Tăriceanu e un cadavru ambulant. Ne este frică de câte umilinţe poate să-şi provoace

Crin Antonescu a afirmat că după alegeri PSD a încercat prin Călin Popescu Tăriceanu să „spargă” Partidul Naţional Liberal. Acesta a relatat faptul că seniorul PNL, Mircea Ionescu Quintus, care este „istorie vie, ambulantă, a PNL” şi un „monument de moderaţie”, l-a rugat pe Tăriceanu să părăsească reuniunea PNL, anunţă Mediafax.

„Dacă după aceea a declarat «Călin îmi e prieten, dar nu vreau să mai aud numele lui»? La ce te poţi expune totuşi şi ce poţi să faci… Am ajuns să ne fie frică de un singur lucru. Nu ne-a fost frică de Traian Băsescu, de Victor Ponta, de servicii, de nimeni. Dom’le, ne e frică de ce umilinţă poate să mai provoace mâine pentru el, cumva şi pentru noi, acest om, Tăriceanu. Ideea aceasta macabră, USL trăieşte, operaţiunea hoţească din punct de vedere politic a lui Victor Ponta, a căpătat un corp. Cadavrul unei idei s-a transformat în cadavrul unui politician, ambulant, care umblă, este stafia unui USL pentru care Tăriceanu, cât USL-ul trăia, nu a făcut nimic, ba chiar la cârtit pe la colţuri şi pe care îl întrupează acum îmbălsămat de Ponta. Nu vreau, nu ştiu cum să facem să ne ferim din calea acestui om care, făcându-se de râs pe el în fiecare zi, implicit ne face şi pe noi. E totuşi parte din istoria noastră”, a declarat liderul demisionar al PNL, Crin Antonescu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente