HR Summit are loc mâine! Pentru tine cât de mult contează brandul companiei angajatoare în decizia de a accepta un job?

Date:

Este vorba despre modul în care compania este percepută atât de clienţi, concurenţi, cât şi de propriii angajaţi. O companie care doreşte să aibă personal stabil trebuie să le răspundă tot timpul angajaţilor şi candidaţilor pentru un post la întrebarea: De ce m-aş angaja la această companie şi nu la alta?

Acest subiect va fi abordat mâine, 29 mai, de către Corina Neagu (Senior HR Specialist EBS) în cadrul HR Summit Timișoara. Cu o experienţă de 13 ani în domeniul resurselor umane, Corina Neagu îi va învăţa pe participanţii la conferinţă despre importanţa pe care o are brandul de angajator al celui care vrea să recruteze personal în decizia candidatului de a accepta sau nu un loc de muncă.

Brandul de angajator trebuie să aibă următoarele caracteristici:
• relevanţă(trebuie să atragă);
• unicitate(altfel nu mai reprezintă un avantaj competitiv);
• vizibilitate(pentru a ajunge la grupul ţintă şi nu numai);
• rezonanţă(candidaţii şi clienţii trebuie să îşi aducă aminte de el).

Pentru un brand de angajator puternic este important şi ca site-ul companiei să fie interactiv, pagina de cariere să fie accesibilă şi prietenoasă şi ca fiecare aplicant să aibă o experienţă plăcută atunci când ajunge la un interviu de angajare. Despre aceste lucruri şi nu numai, Corina Neagu va discuta în detaliu la HR Summit Timişoara, cea mai mare platformă de întâlnire pentru specialiştii în resurse umane şi management din România.

Conferinţa este completată de zona expoziţională, deschisă publicului larg, unde companiile şi furnizorii de servicii din domeniul HR îşi vor expune portofoliile de produse şi oferte, facilitând interacţiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii şi specialiştii din domeniu.

Companii precum Signal Iduna, Romanian Software, UCMS, Max Relax şi Mindit vor prezenta într-o manieră cât mai creativă cele mai noi trenduri ale industriei de resurse umane. Mai multe informaţii despre cei 14 speakeri, înscrieri şi despre agenda evenimentului care va avea loc mâine, 29 mai, veți găsi accesând site-ul evenimentului www.timisoara.hrsummit.ro.

Libero Events este o agenţie de evenimente B2B şi B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerţ online, medical şi evenimente dedicate antreprenoriatului.Organizează târguri şi expoziţii: Touristica, Deco Show, BookShow, conferinţe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri şi seminarii.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare