Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

HR Summit are loc mâine! Pentru tine cât de mult contează brandul companiei angajatoare în decizia de a accepta un job?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Este vorba despre modul în care compania este percepută atât de clienţi, concurenţi, cât şi de propriii angajaţi. O companie care doreşte să aibă personal stabil trebuie să le răspundă tot timpul angajaţilor şi candidaţilor pentru un post la întrebarea: De ce m-aş angaja la această companie şi nu la alta?

Acest subiect va fi abordat mâine, 29 mai, de către Corina Neagu (Senior HR Specialist EBS) în cadrul HR Summit Timișoara. Cu o experienţă de 13 ani în domeniul resurselor umane, Corina Neagu îi va învăţa pe participanţii la conferinţă despre importanţa pe care o are brandul de angajator al celui care vrea să recruteze personal în decizia candidatului de a accepta sau nu un loc de muncă.

Brandul de angajator trebuie să aibă următoarele caracteristici:
• relevanţă(trebuie să atragă);
• unicitate(altfel nu mai reprezintă un avantaj competitiv);
• vizibilitate(pentru a ajunge la grupul ţintă şi nu numai);
• rezonanţă(candidaţii şi clienţii trebuie să îşi aducă aminte de el).

Pentru un brand de angajator puternic este important şi ca site-ul companiei să fie interactiv, pagina de cariere să fie accesibilă şi prietenoasă şi ca fiecare aplicant să aibă o experienţă plăcută atunci când ajunge la un interviu de angajare. Despre aceste lucruri şi nu numai, Corina Neagu va discuta în detaliu la HR Summit Timişoara, cea mai mare platformă de întâlnire pentru specialiştii în resurse umane şi management din România.

Conferinţa este completată de zona expoziţională, deschisă publicului larg, unde companiile şi furnizorii de servicii din domeniul HR îşi vor expune portofoliile de produse şi oferte, facilitând interacţiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii şi specialiştii din domeniu.

Companii precum Signal Iduna, Romanian Software, UCMS, Max Relax şi Mindit vor prezenta într-o manieră cât mai creativă cele mai noi trenduri ale industriei de resurse umane. Mai multe informaţii despre cei 14 speakeri, înscrieri şi despre agenda evenimentului care va avea loc mâine, 29 mai, veți găsi accesând site-ul evenimentului www.timisoara.hrsummit.ro.

Libero Events este o agenţie de evenimente B2B şi B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerţ online, medical şi evenimente dedicate antreprenoriatului.Organizează târguri şi expoziţii: Touristica, Deco Show, BookShow, conferinţe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri şi seminarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...