HR Summit are loc mâine! Pentru tine cât de mult contează brandul companiei angajatoare în decizia de a accepta un job?

- Advertisement -

Este vorba despre modul în care compania este percepută atât de clienţi, concurenţi, cât şi de propriii angajaţi. O companie care doreşte să aibă personal stabil trebuie să le răspundă tot timpul angajaţilor şi candidaţilor pentru un post la întrebarea: De ce m-aş angaja la această companie şi nu la alta?

Acest subiect va fi abordat mâine, 29 mai, de către Corina Neagu (Senior HR Specialist EBS) în cadrul HR Summit Timișoara. Cu o experienţă de 13 ani în domeniul resurselor umane, Corina Neagu îi va învăţa pe participanţii la conferinţă despre importanţa pe care o are brandul de angajator al celui care vrea să recruteze personal în decizia candidatului de a accepta sau nu un loc de muncă.

Brandul de angajator trebuie să aibă următoarele caracteristici:
• relevanţă(trebuie să atragă);
• unicitate(altfel nu mai reprezintă un avantaj competitiv);
• vizibilitate(pentru a ajunge la grupul ţintă şi nu numai);
• rezonanţă(candidaţii şi clienţii trebuie să îşi aducă aminte de el).

Pentru un brand de angajator puternic este important şi ca site-ul companiei să fie interactiv, pagina de cariere să fie accesibilă şi prietenoasă şi ca fiecare aplicant să aibă o experienţă plăcută atunci când ajunge la un interviu de angajare. Despre aceste lucruri şi nu numai, Corina Neagu va discuta în detaliu la HR Summit Timişoara, cea mai mare platformă de întâlnire pentru specialiştii în resurse umane şi management din România.

Conferinţa este completată de zona expoziţională, deschisă publicului larg, unde companiile şi furnizorii de servicii din domeniul HR îşi vor expune portofoliile de produse şi oferte, facilitând interacţiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii şi specialiştii din domeniu.

Companii precum Signal Iduna, Romanian Software, UCMS, Max Relax şi Mindit vor prezenta într-o manieră cât mai creativă cele mai noi trenduri ale industriei de resurse umane. Mai multe informaţii despre cei 14 speakeri, înscrieri şi despre agenda evenimentului care va avea loc mâine, 29 mai, veți găsi accesând site-ul evenimentului www.timisoara.hrsummit.ro.

Libero Events este o agenţie de evenimente B2B şi B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerţ online, medical şi evenimente dedicate antreprenoriatului.Organizează târguri şi expoziţii: Touristica, Deco Show, BookShow, conferinţe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri şi seminarii.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Bianca Gavrilita, singurul reprezentant al judetului Timis in PSD, pentru alegerile europarlamentare

PSD Timiş are un reprezentant pe loc (greu) eligibil,...

RATT caută şoferi şi vatmani. Vezi ce trebuie să faci pentru a conduce un autobuz, troleibuz sau tramvai

Regia Autonomă de Transport Timişoara organizează cursuri de calificare...

Bancul zilei – De ce teroriștii nu vizează România

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut...

Hoții din buzunare care au disperat timișorenii ani la rând au primit mandat de arestare pe 30 de zile

Hoții de buzunare din Timișoara care ani la rândul...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare