ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

După mai multe furturi făcute în timpul anului, doi tineri au fost reținuți în Cenei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au identificat și efectuează cercetări asupra a doi tineri, de 18 și 23 de ani, bănuiți de comiterea a două furturi pe raza localității Cenei. În noapte de 18 spre 19 august, bănuiții ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-o locuință, iar din interior ar fi sustras un laptop și un telefon mobil.

Mai mult, în noapte de 2 spre 3 septembrie 2015, cei doi tineri ar fi furat și știuleți de porumb de pe o parcelă agricolă. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de aproximativ 1500 de lei, iar oamenii legii au recuperat parțial bunurile sustrase, laptopul și telefonul mobil. Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore