Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialProcurorii DIICOT au reținut un bărbat, bănuit de trafic și acte sexuale...

Procurorii DIICOT au reținut un bărbat, bănuit de trafic și acte sexuale cu minori. Cum acționa acesta

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Caraș Severin au reținut, astăzi, pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și act sexual cu minor. În vârstă de 34 de ani, pe numele inculpatului Radu Costel există suspiciunea că în cursul acestui an, prin intermediul sistemelor informatice (jocuri online, rețele de socializare) a racolat și a primit în uscătoria blocului în care locuiește minori, cu vârste cuprinse între 12-14 ani, pe care i-a obligat să întrețină acte sexuale.

În urma probelor a rezultat că inculpatul l-a amenințat pe unul dintre minori că va dezvălui mai multor persoane, cât și mamei sale, relația dintre cei doi, în scopul de a-l determina să întrețină în continuare acte sexuale cu acesta. Astăzi, bărbatul de 34 de ani a fost surprins în flagrant, în timp ce se pregătea să intre în locuința sa cu una dintre victime.

De asemenea, Radu Costel a mai fost condamnat anterior la patru ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de acte sexuale cu minori, fiind eliberat la data de 13 mai 2014, având de executat un arest de 381 de zile. Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Caraș Severin cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare