ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Procurorii DIICOT au reținut un bărbat, bănuit de trafic și acte sexuale cu minori. Cum acționa acesta

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Caraș Severin au reținut, astăzi, pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și act sexual cu minor. În vârstă de 34 de ani, pe numele inculpatului Radu Costel există suspiciunea că în cursul acestui an, prin intermediul sistemelor informatice (jocuri online, rețele de socializare) a racolat și a primit în uscătoria blocului în care locuiește minori, cu vârste cuprinse între 12-14 ani, pe care i-a obligat să întrețină acte sexuale.

În urma probelor a rezultat că inculpatul l-a amenințat pe unul dintre minori că va dezvălui mai multor persoane, cât și mamei sale, relația dintre cei doi, în scopul de a-l determina să întrețină în continuare acte sexuale cu acesta. Astăzi, bărbatul de 34 de ani a fost surprins în flagrant, în timp ce se pregătea să intre în locuința sa cu una dintre victime.

De asemenea, Radu Costel a mai fost condamnat anterior la patru ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de acte sexuale cu minori, fiind eliberat la data de 13 mai 2014, având de executat un arest de 381 de zile. Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Caraș Severin cu propunere de arestare preventivă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore