ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Se depun dosarele pentru încrierea la creșele din Timișoara. Tot ce trebuie să știe părinții

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doriţi să vă înscrieţi copilul la creşă în Timişoara? Primăria anunță că de astăzi începe depunerea dosarelor. Este bine de știut că în cazul în care concurența pe un loc va fi prea mare, există criterii clare de departajare. Pentru a fi primiți la creșă micuții au nevoie de un dosar medical care trebuie să ateste faptul că acesta au fost vaccinați, dar și de mai multe analize medicale, care să arate că sunt sănătoși.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină, conform primăriei, conţină cererea de înscriere, un dosar plic, copie de pe actele de identitate ale părinţilor/reprezentanţilor legali, certificatele de naştere ale fraţilor minori, şi după caz, copia hotărârii/sentinţei de plasament sau a sentinţei de încredinţare în vederea adopţiei; adeverinţă de la locul de muncă al părinţilor/reprezentanţii legali din care să rezulte că raportul de muncă/serviciu este activ şi venitul brut al lunii precedente; adeverinţă de la medicul de familie, în care să se menţioneze că respectivul copil este sănătos clinic şi apt pentru intrarea în creşă; copie după certificatul de naştere al copilului. Actele pot fi depuse de astăzi și până în 8 septembrie la sediul primăriei Timișoara, la camera 12, ghişeul numărul 16. Lista completă cu actele necesare pentru înscriere, dar și cu criteriile de departajare poate fi consultată în anunțul postat pe site-ul municipalității.

Sursă foto: protectiacopilului6.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore