Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSe depun dosarele pentru încrierea la creșele din Timișoara. Tot ce trebuie...

Se depun dosarele pentru încrierea la creșele din Timișoara. Tot ce trebuie să știe părinții

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Doriţi să vă înscrieţi copilul la creşă în Timişoara? Primăria anunță că de astăzi începe depunerea dosarelor. Este bine de știut că în cazul în care concurența pe un loc va fi prea mare, există criterii clare de departajare. Pentru a fi primiți la creșă micuții au nevoie de un dosar medical care trebuie să ateste faptul că acesta au fost vaccinați, dar și de mai multe analize medicale, care să arate că sunt sănătoși.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină, conform primăriei, conţină cererea de înscriere, un dosar plic, copie de pe actele de identitate ale părinţilor/reprezentanţilor legali, certificatele de naştere ale fraţilor minori, şi după caz, copia hotărârii/sentinţei de plasament sau a sentinţei de încredinţare în vederea adopţiei; adeverinţă de la locul de muncă al părinţilor/reprezentanţii legali din care să rezulte că raportul de muncă/serviciu este activ şi venitul brut al lunii precedente; adeverinţă de la medicul de familie, în care să se menţioneze că respectivul copil este sănătos clinic şi apt pentru intrarea în creşă; copie după certificatul de naştere al copilului. Actele pot fi depuse de astăzi și până în 8 septembrie la sediul primăriei Timișoara, la camera 12, ghişeul numărul 16. Lista completă cu actele necesare pentru înscriere, dar și cu criteriile de departajare poate fi consultată în anunțul postat pe site-ul municipalității.

Sursă foto: protectiacopilului6.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare