Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mașina primarului Timișoarei, avariată într-un accident, va fi înlocuită! Cât costă Mercedes-ul cu care se va deplasa Nicolae Robu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Compania locală Retim, controlată de Consiliul Local Timișoara, a achiziționat un autoturism Mercedes E-Klasse, în valoare de circa 40.000 de euro, mașină pe care o va folosi primarul Timișoarei, ca mașină de serviciu. Chiar dacă s-a făcut extrem de multă vâlvă pe marginea acestui subiect, trebuie precizat faptul că Volkswagen-ul Passat utilizat de Nicolae Robu și în prezent are circa opt ani vechime și a fost preluată de la vechea administrație.

Mai mult decât atât, mașina ”moștenită” de la Gheorghe Ciuhandu, a fost implicată deja în două accidente, unul mai ușor, iar cel de-al doilea, de când fotoliul de primar a fost preluat de Robu, mai grav. ”Am circulat cu mașina inclusiv după ce a fost acel accident, în care mașina a fost avariată destul de urât. Chiar dacă accidentul nu a fost grav, eu am avut mici răni pentru că s-au declanșat air-bag-urile. Dacă acestea nu porneau era mult mai urât” a spus edilul-șef din Timișoara.

Primarul nu știe nici cum arată automobilul după spusele-i proprii, însă nu vede absolut nimic ieșit din comun în faptul că Mercedes-ul va fi noua sa mașină de serviciu. ”Am înțeles că ea a fost cumpărată, e un Mercedes E-Klasse, nu e niciun secret, dar nu văd care era problema dacă ar fi cumpărat Primăria Municipiului Timișoara o mașină după o mulțime de ani de la ultima astfel de achiziție. Dacă ne uităm cu ce mașini circulă alți primari, ai unor orașe destul de mici… eu am circulat cu Passat-ul de la domnul Ciuhandu, care are vreo opt ani vechime” a spus Nicolae Robu.

Edilul spune că nu a făcut ”mofturi”, cum nu face nici în privința mașinii personale. ”Am umblat foarte bine și cu Passat-ul cum umblu și cu mașina mea personală, Un Renault Laguna II second-hand. N-am nicio problemă” a spus întâiul gospodar de pe Bega, care încearcă să scoată în evidență că nu are ”pretenții” prea mari de la un autoturism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...