Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieUn nou festival anul viitor! Timișoara va sărbători florile

Un nou festival anul viitor! Timișoara va sărbători florile

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Deși Timișoara este orașul rozelor, iar legendele urbane povestesc că la un moment dat orașul putea fi străbătut mergând doar prin parcuri, municipalitatea nu a organizat până acum un festival al florilor. Lucrul acesta s-a putea schimba de anul viitor după ce Adelina Târziu, consilier local PDL, i-a făcut primarului o propunere în acest sens.

Împărtășesc ideea să avem un festival al florilor. Îmi place ideea, o susțin, dar am vorbit cu Andrei Dragilă de la Horticultura și nu se poate face de pe zi pe mâine un asemenea festival” a declarat edilul.

Astfel, primarul crede că este exclusă organizarea unui astfel de eveniment anul acesta, dar nu are nimic împotrivă ca festivalul să fie ținut anul viitor: „Anul acesta nu prea mai e fezabil, dar pentru 2015 ne vom pregăti să facem un astfel de festival. Vrem să facem ceva foarte-foarte frumos, să nu ne pripim.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...