Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieVIDEO Nicolae Robu despre blocarea rotilor in parcarile centrelor comerciale: ”Sesizam procuratura!”

VIDEO Nicolae Robu despre blocarea rotilor in parcarile centrelor comerciale: ”Sesizam procuratura!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei a anunțat, astăzi, că firma care blochează roțile mașinilor parcate ”neregulamentar” în parcările centrelor comerciale, SSG Fire & Rescue SRL, se alege cu plângere penală.

După ce ieri polițiștii Secției 5 au avut curajul să ia primele măsuri împotriva societății SSG Fire & Rescue SRL , ridicând de la angajații acesteia zece blocatoare de roți și aplicând o sancțiune de 10.000 de lei, astăzi, aflând veștile cu privire la acest subiect, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a explicat, în cadrul unei conferințe de presă că, societatea care încalcă legea de mai multe luni se alege, dacă nu s-a depus deja, cu o plângere penală.

”Este o activitate ilegală! Nu știu dacă nu cumva s-a și făcut o sesizare către procuratură, dar așa a rămas discuția mea cu domnul director general Culiță Chiș, că dacă nu se vor conforma, vom fi nevoiți să sesizăm procuratura. Noi nu putem interveni cu forță fizică să-i oprim.. Aș vrea să fie corect înțeles demersul nostru: noi nu suntem protectori ai persoanelor necivilizate, care nu înțeleg că trebuie să respecte regulile din oraș, că trebuie să parcheze acolo unde este permis să parcheze, în condițiile în care este permis! Numai că nu putem tolera să vină, așa, cine dorește și să desfășoare o activitate în contradicție cu legea. Este ilegală activitatea și nu o putem tolera! Altminteri, cerem tuturor cetățenilor să fie corecți, să parcheze respectând legea și regulile locale. Asta vom face și nu ne jucăm, nu permitem să vină cine vrea, ca și cum am fi țara nimănui!”, a declarat primarul Timișoarei.

Întrebat de reporterul Vocea Timișului dacă i se pare suficientă implicarea polițiștilor, edilul-șef al urbei de pe Bega a replicat că nu cunoaște legislația atât de bine încât să-și poată da cu părerea privitor la implicarea oamenilor legii, însă a spus că crede că aceștia nu pot face mai mult de atât.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare