Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCând primaru' nu-i acasă... hoții dau iama în cartierul său! FOTO

Când primaru’ nu-i acasă… hoții dau iama în cartierul său! FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un grup format din cel puțin trei tineri au pus ochii pe o auto-rulotă înmatriculată în Italia și au trecut la acține în cursul nopții de marți spre miercuri, după ora 24:00. Hoții au distrus un geam de plastic al ”camperului” și au încercat să intre în interiorul acestuia, însă proprietarii au văzut totul de la balconul unui prieten care locuia în vecinătatea parcării unde era garată rulota.

Incidentul a avut loc pe strada Martir Nagy Eugen, la numărul 16, însă hoții au rupt-o la fugă după ce au spart geamul rulotei, fiind speriați de alarma care se declanșase, dar și de proprietarul rulotei, care a strigat la aceștia din balconul vecinului. Mașina aparține unui cetățean român stabilit în Peninsulă, care a revenit în România pentru un concediu ”de vis”, care a început prost.

Polițiștii au ajuns destul de repede la fața locului, au luat probe, amprente și efectuează cercetări, dar pe cât punem pariu că nu se va lua nicio măsură de acuzare în acest caz deoarece oamenii legii din România folosesc și în 2014 metode de anchetă apuse secolului trecut, iar vina pentru acest fapt o poartă exclusiv conducerea Ministerului Afacerilor Interne, care nu a mai modernizat suficient ”sistemul” din vremuri de demult apuse (spre exemplu, în țara noastră nu există o bază de date națională cu amprentele tuturor infractorilor români). În plus, și dacă ar fi prins hoții asupra faptei, polițiștii i-ar fi reținut pentru 24 de ore, îi prezentau apoi Judecătoriei cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorii îi lăsau în libertate pe motiv că nu reprezintă un pericol social, că așa e legea românească. Asta deși, la nivel național, există o lege a muncii în folosul comunității, însă aceasta nu este ”folosită”.

Asta face ca acest gen de infracțiune să poată fi un succes pentru spărgătorii de mașini, asta deși în cartierul în care a avut loc incidentul locuiește și primarul Timișoarei, Nicolae Robu, iar zona nu se mai confruntă, în general, cu mari probleme de natură infracțională de o bună bucată de vreme încoace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Hoții și vardiștii! IPJ Timiș nu are timp să prindă un hoț minor, care terorizează Timișoara, pentru că e foarte ocupat cu migranții

Povestea de astăzi este despre o femeie curajoasă. O reprezentantă a sexului frumos care,...

Politia Locala Timisoara: ”ATENTIE în aglomeratie! Hotii nu intra in vacanta!”

Poliția Locală din Timișoara atrage atenția asupra faptului că hoții nu intră în concediu...

Un jandarm civil a prins un hot, chiar de Ziua Femeii, dupa ce furase dintr-o poseta, la Timisoara

Vineri, 8 martie 2019, în jurul orei 15:00, un jandarm din cadrul Grupării Mobile...