Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Când primaru’ nu-i acasă… hoții dau iama în cartierul său! FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Un grup format din cel puțin trei tineri au pus ochii pe o auto-rulotă înmatriculată în Italia și au trecut la acține în cursul nopții de marți spre miercuri, după ora 24:00. Hoții au distrus un geam de plastic al ”camperului” și au încercat să intre în interiorul acestuia, însă proprietarii au văzut totul de la balconul unui prieten care locuia în vecinătatea parcării unde era garată rulota.

Incidentul a avut loc pe strada Martir Nagy Eugen, la numărul 16, însă hoții au rupt-o la fugă după ce au spart geamul rulotei, fiind speriați de alarma care se declanșase, dar și de proprietarul rulotei, care a strigat la aceștia din balconul vecinului. Mașina aparține unui cetățean român stabilit în Peninsulă, care a revenit în România pentru un concediu ”de vis”, care a început prost.

Polițiștii au ajuns destul de repede la fața locului, au luat probe, amprente și efectuează cercetări, dar pe cât punem pariu că nu se va lua nicio măsură de acuzare în acest caz deoarece oamenii legii din România folosesc și în 2014 metode de anchetă apuse secolului trecut, iar vina pentru acest fapt o poartă exclusiv conducerea Ministerului Afacerilor Interne, care nu a mai modernizat suficient ”sistemul” din vremuri de demult apuse (spre exemplu, în țara noastră nu există o bază de date națională cu amprentele tuturor infractorilor români). În plus, și dacă ar fi prins hoții asupra faptei, polițiștii i-ar fi reținut pentru 24 de ore, îi prezentau apoi Judecătoriei cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorii îi lăsau în libertate pe motiv că nu reprezintă un pericol social, că așa e legea românească. Asta deși, la nivel național, există o lege a muncii în folosul comunității, însă aceasta nu este ”folosită”.

Asta face ca acest gen de infracțiune să poată fi un succes pentru spărgătorii de mașini, asta deși în cartierul în care a avut loc incidentul locuiește și primarul Timișoarei, Nicolae Robu, iar zona nu se mai confruntă, în general, cu mari probleme de natură infracțională de o bună bucată de vreme încoace.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare