Dan-Alexa

Poli Timișoara a jucat miercuri cel de-al doilea joc de pregătire de când a reluat antrenamentele, în 2015. Alb-negrii au remizat, scor 0-0, cu UTA Bătrâna Doamnă (Liga a III-a), într-o partidă disputată pe stadionul din localitatea arădeană Șiria, însă Dan Alexa se declară satisfăcut de jocul elevilor săi.

”Puteam câștiga după cum s-a jucat în repriza secundă, dar în același timp puteam și pierde, dacă luăm în calcul prima parte, când UTA a avut și un penalty ratat. Una peste alta, a fost un meci amical foarte bun! Fiecare jucător deplasat aici a evoluat 45 de minute, iar pentru perioada în care suntem, a fost un amical foarte bun” a declarat Alexa la finalul partidei dintre UTA BD și Poli Timișoara.

Tehnicianul divizionarei secunde a lămurit și care este motivul pentru care nu toți componenții lotului au fost deplasați la Șiria, dar și ce așteptări are de la fotbaliștii transferați în această pauză competițională. ”Nou veniții ușor-ușor trebuie să se acomodeze. La Timișoara au mai rămas câțiva jucători care vin după o perioadă de recuperare. Înainte de plecarea în Turcia, vom mai avea un meci și la Sebiș. Această perioadă este una mai grea, cu antrenamente tari”, susține Alexa. La partida cu UTA BD nu au participat, din motive medicale Haidău (accidentat), Pedro Henrique (răcit) și Lazăr, aflat încă în perioada de recuperare. La Șiria nu a fost deplasat nici ultimul sosit în tabăra alb-negrilor Nikiema, care a fost lăsat la Timișoara pentru a-și continua antrenamentele fizice.

Poli își încheie prima parte a pregătirilor din țară, urmând să joace o nouă partidă amicală, în deplasare, cu Național Sebiș. Adversarii ocupă prima poziție în Liga a III-a (seria IV), iar partida va avea loc sâmbătă, 7 februarie, de la ora 15:00. Săptămâna viitoare, alb-negrii pleacă într-un stagiu extern, în Antalya (Turcia), între 9 și 19 februarie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.