Chiar dacă, înaintea acestei partide, Ovidiu Petre spunea că ”Rezultatele mai slabe au venit şi pe fondul oboselii. Ne-am pregătit foarte bine fizic. Să ne amintim însă că altădată am bătut tot în pregătiri şi am pbţinut apoi doar două puncte în primele cinci etape”, rezultatele slabe cu echipe mai mult decât modeste, ca să nu le numim mediocre, apasă puternic pe hptărârile suporterilor şi aşa puţini, care susţin echipa.

Poli Timişoara a remizat astăzi, scor 0-0, cu Naţional Sebiş, într-o nouă partidă de verificare, meci jucat de alb-negri (în galben), în complexul ”Dan Păltinişanu”.

Chiar dacă elevii lui Şunda au avut o „multitudine de şanse”, aşa cum anunţă clubul de pe Bega, Ahmetovic, Szekely, Şeroni, Scutaru, Bărbuţ sau Popovici nu au reuşit să trimită balonul în plasa portarului Merşca.

Şunda i-a trimis pe teren pe Nuno Claro, Dobrosavlevici, Scutaru, Şeroni, Murariju, Petre, Gorobsov, Bărbuţ, Boldea, Ahmetovic, Staicu. Pe parcurs au mai intrat Pap, Nohai, Bocşan, Bălace, Hasani, Poparadu, Trandu, Popovici, Nanu, Ifedayo, Wilson Kneewshaw (atacant venit în teste de echipa de tineret a lui Middlesbrough), Balaure, Szekely şi Himcinschi.

Înaintea debutului părţii secunde a Ligii I, Poli mai joacă o partidă amicală, sâmbătă, 15 februarie 2014, la Oradea, cu FC Bihor, echipă ce evoluează în Liga a II-a.

Foto:acspoli.ro

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.