Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli vrea a treia victorie consecutivă. Şunda: "Săgeata va veni după puncte"

Poli vrea a treia victorie consecutivă. Şunda: „Săgeata va veni după puncte”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Bănăţenii s-au obişnuit cu rezultatele pozitive, dar nu şi cu jocul de fotbal, am putea spune dacă am privi evoluţiile din ultimele partide de campionat. Alb-negrii au două victorii consecutive în ultimele două meciuri oficiale, dar ambele obţinute cu foarte mari greutăţi. Bănăţenii au ocazia să se revanşeze penntru prestaţiile slabe din ultima perioadă şi implicit de a reintra în obiectiv odată cu câştigarea acestei partide, aşa cum chiar antrenorul Aurel Şunda îşi doreşte.

”Va fi un meci de şase puncte, pe care vom face tot posibilul să-l câştigăm. Vom întâlni o formaţie ambiţioasă, dar am încredere în echipa mea. Jocul de la Mediaş a trecut, nu se poate compara un meci cu celălalt, sunt cu totul alte faze de joc. Săgeata e echipă bună, o respectăm” a spus Şunda, care şi-a amintit că în ură cu nu foarte mult timp era chiar antrenorul formaţiei de la malul mării. „Au rămas doar patru jucători din echipa pe care am antrenat-o în urmă cu câţiva ani, iar dintre ei doar doi sunt titulari, Popa şi Vezan. Deci, s-a schimbat peste 80 la sută din echipă. Au jucători buni în toate compartimentele, au mulţi tineri în componenţă” a spus tehnicianul alb-negrilor.

„Săgeata va încerca să câştige puncte, poate va juca închis, dar noi trebuie să dominăm şi să înscriem! Presiunea e aceeaşi până la îndeplinirea obiectivului şi trebuie să fim concentraţi la fiecare meci” a spus Şunda referitor la tactica pe care a ales-o pentru acest meci. Dacă Poli învinge mâine seară, în funcţie de rezultatele partidelor în care sunt implicate echipele puţin mai bine cotate ca bănăţenii, aceştia pot ajunge chiar pe locul nouă în clasamentul Ligii I, asta însemnând reintrarea în obictivul impus la startul sezonului – ocuparea unui loc în primele zece.

Un mare plus pentru timişoreni ar putea fi revenirea pe gazon a golgheterului polist Szaolcs Szekely, care a fost suspendat la Mediaş. Chiar şi antrenorul Aurel Şunda îşi pune cele mai mari speranţe în evoluţia atacantului său: „Este foarte important pentru noi Szekely, e golgheterul nostru şi sper să îşi aducă un aport important mâine, aşa cum a făcut-o pe tot parcursul campionatului”, a încheiat Şunda.

Partida Poli Timişoara – Săgeata Năvodari are loc sâmbătă, 1 martie 2014, începând cu ora 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare