ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Adrian Diaconu: Nu înțeleg de ce Ponta acceptă negocieri cu UDMR. Pretențiile lor sunt exagerate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Adrian Diaconu, deputat PP-DD, a declarat astăzi că partidul din care face parte va fi doar spectator la formarea guvernului Ponta III. Diaconu a mai explicat că nu înțelege de ce premierul acceptă negocieri cu UDMR, având în vedere că pretențiile Uniunii Maghiarilor sunt exagerate.

Vă amintim că şeful guvernului i-a propus liderului Uniunii trei funcţii în primul eşalon al puterii: un post de vicepremier şi cel de ministru al Culturii ar urma să-i revină lui Kelemen Hunor. O a treia funcţie de ministru este încă în discuţie, premierul propunând ministrul Comunicaţiilor, care însă nu este exact ceea ce şi-ar dori UDMR, care ar viza, mai degrabă, fie ministerul Sănătății, fie pe cel al mediului. UDMR ar fi pus problema ca fostul ministru Laszlo Borbely să revină în Guvern, însă varianta a fost respinsă de Victor Ponta.

Diaconu și-ar dori să fie invitat și partidul lui Dan Diaconescu, având în vedere că PP-DD are mai mulți parlamentari decât UDMR:

„În ceea ce privesc negocierile pentru susținearea unui Guvern Ponta III, vă mărturisesc că suntem spectatori și, până la un punct, înțelegem de ce minoritățile susțin partidul aflat la guvernare. Nu înțeleg însă de ce premierul Ponta acceptă o negociere cu UDMR când pretențiile lor sunt exagerate, iar riscul la care se supune este pierderea electoratului român din Ardeal. Nu înțeleg de ce își asumă acest risc. Cât ne privește pe noi, până acum nu a venit, nici macar la nivel de tatonare, o invitație la discutie, ceea ce e ciudat deoarce noi avem mai mulți parlamentari decat UDMR, și noi urmărim majorarea alocației, grija cheltuirii banului public, etc. Noi nu am cerut deconcetrate, spre exemplu, noi  vrem doar ca parte din promisiunile electorale sa ne fie îndeplinite ca măsuri legislative.”

Diaconu a glumit, adăugând că poate Victor Ponta, care este în vizită în Italia, este ivitat să treacă pe la Dan Diaconescu ca să dea un interviu la OTV Italia. Deputatul a acceptat totuși că e posibil ca într-un punct premierul să îi cheme la discuții:

„Știu că astăzi premierul este în Italia ca să-l felicite pe noul premier italian Matteo Renzi, și în drum spre Vatican poate face o oprire la OTV Italia. Probabil, că într-un punct se va pleca o urechea și la acest partid, noi nu cerem accederea la putere, ci doar să ne facem vizibili prin promisiunile noastre îndeplinite prin acte normative.”

În ceea ce privește apariția Partidului Reformator Liberal, formațiunea politică a lui Călin Popescu Tăriceanu, Diaconu a explicat că PP-DD este  din nou, doar spectator și că, la nivel politic, găsește interesant apelul lui Victor Ponta către liberalii care vor rămâne în funcțiile la nivel de deconcentrate.

„Suntem spectatori și la apariția acestui nou partid, este interesant și semnalul pe care l-a dat Victor Ponta  cum că liberalii care vor rămâne în funcțiile de la nivel de deconcentrate și servicii vor putea rămâne probabil cu o adeziune la noua formațiune politică.” 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore