Politizarea guvernării nu are nicio limită în România, susţine fostul şef de stat Traian Băsescu. Prezent la Timişoara în cadrul unei vizite, Băsescu a declarat că în opinia sa sub conducerea lui Liviu Dragnea social-democraţii care fac parte din guvern sunt simple marionete.

„Toţi au păreri şi când vine Dragnea şi trage concluzii chiar îţi dai seama că vorbeşte unul fără să ştie celălalt ce a vorbit cu o zi înainte la televizor. Această guvernare mutată la partid este cea mai toxică guvernare pe care a avut-o România. Nici Adrian Năstase nu mutase atât de mult guvernarea la partid cum a fost mutată acum. Sigur, explicaţia e simplă, Năstase era şi prim-ministru, mai mutase şi ceva din partid pe la guvernare pe când Dragnea nu e prim-ministru, ci e preşedinte de partid şi atunci guvernul este la partid. Cred că suntem într-un stil de guvernare absolut nedemocratic în care Guvernul nu este al României, ci este al PSD. Nu spun neaparat că Tudose este un executant foarte disciplinat, dar are nişte limite din care nu poate ieşi”, a declarat Băsescu la Timişoara.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.