Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăFostul preşedinte Traian Băsescu: "Guvernul nu este al României, ci este al...

Fostul preşedinte Traian Băsescu: „Guvernul nu este al României, ci este al PSD”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Politizarea guvernării nu are nicio limită în România, susţine fostul şef de stat Traian Băsescu. Prezent la Timişoara în cadrul unei vizite, Băsescu a declarat că în opinia sa sub conducerea lui Liviu Dragnea social-democraţii care fac parte din guvern sunt simple marionete.

„Toţi au păreri şi când vine Dragnea şi trage concluzii chiar îţi dai seama că vorbeşte unul fără să ştie celălalt ce a vorbit cu o zi înainte la televizor. Această guvernare mutată la partid este cea mai toxică guvernare pe care a avut-o România. Nici Adrian Năstase nu mutase atât de mult guvernarea la partid cum a fost mutată acum. Sigur, explicaţia e simplă, Năstase era şi prim-ministru, mai mutase şi ceva din partid pe la guvernare pe când Dragnea nu e prim-ministru, ci e preşedinte de partid şi atunci guvernul este la partid. Cred că suntem într-un stil de guvernare absolut nedemocratic în care Guvernul nu este al României, ci este al PSD. Nu spun neaparat că Tudose este un executant foarte disciplinat, dar are nişte limite din care nu poate ieşi”, a declarat Băsescu la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare