ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ŞOCANT Taximetrist înjunghiat în gât şi spate de un gorjean de 22 de ani , la Timişoara VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scene teribile aseară, pe strada Mătăsarilor din Timişoara, unde un taximetrist a fost înjunghiat de un client. Tânărul de 22 de ani din Gorj s-a urcat în maşina taximetristului şi a cerut să fie dus în Prinţul Turcesc, însă, pe Mătăsarilor acesta i-a solicitat şoferului să tragă pe dreapta. În doar câteva secunde tânărul l-a înjunghiat pe taximetrist în gât şi în spate şi a fugit după ce a sustras o tabletă. Taximetristul şi-a anunţat colegii prin staţie şi a fost mai apoi dus la spital. Agresorul a fost găsit de dispecerii de la firma de taximetrie cu ajutorul GPS-ului de pe tabletă, care i-a informat pe taximetrişti asupra locaţiei acestuia. Colegii şoferului rănit au încercuit zona şi l-au prins pe atacator. Ulterior la faţa locului au ajuns şi oamenii legii. Pe numele agresorului s-au întocmit dosare penale pentru tâlhărie şi tentativă de omor, iar astăzi acesta va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=UP4rduqIUSA&feature=youtu.be]

UPDATE: În jurul orei 17:30, tânărul din Gorj, a fost dus la Parchet pentru mandat de arestare pe 30 de zile. Vom reveni cu decizia magistraţilor.
[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=sSokhJJNEO0&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore