Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTuriști străini, amendați de Poliția Locală pentru că și-au făcut de cap...

Turiști străini, amendați de Poliția Locală pentru că și-au făcut de cap pe Podul Michelangelo

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Moda aruncatului de ghivece cu flori în Bega continuă să facă ravagii la Timișoara. În ultimul an zeci de tineri au fost depistați de Poliția Locală în timp ce aruncau florile în apă. Vandalismul pare să fie o sursă de distracție care îi tentează nu doar pe români, ci și pe mulți turiști.

„Polițiștii locali aflați în patrulare sâmbătă noaptea, în jurul orei 02.40, au depistat două persoane care au deteriorat două ghivece amplasate pe Podul Michelangelo, mai exact au smuls jardinierele și le-au aruncat pe jos. Este vorba despre doi tineri de 23 de ani, cetățeni austrieci veniți în vizită în Timișoara. Cei în cauză au fost sancționați cu amenzi de câte 2500 lei conform HCL 371/2007 modificată. Poliția Locală atrage din nou atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic. De menționat că mulți străini au fost depistați anul acesta de polițiștii locali deteriorând jardinierele de pe Podul Michelangelo. Până acum au fost depistați în această situație, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, iar de aceasta dată austrieci”, a transmis Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare