Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPiata Libertatii, transformata in banda de circulatie pentru soferi nesimtiti

Piata Libertatii, transformata in banda de circulatie pentru soferi nesimtiti

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Rută scurtă, de lux, pentru șoferii nesimțiți. Vorbim despre Piața Libertății, care din zonă pietonală a devenit un soi de pistă de curse pentru zeci de șoferi, care se grăbesc să ajungă în Piața 700 și nu pot ocoli zona, ca restul șoferilor care respectă legea. Nu mai de 28 de șoferi au fost suprinși de camerele de luat vederi din piață în timp ce treceau cu mașinile prin zonă, doar în ultima lună. Oamenii s-au ales cu amenzi.

Așa cum s-a mai comunicat în numeroase rânduri, autovehiculele care trec prin zona respectivă, unde circulația este interzisă, sunt identificate, conducătorii auto fiind sancționați în urma procesării imaginilor video de către Biroul Monitorizare Video. Cu scopul de a preveni încălcarea prevederilor legale, Poliția Locală a atenționat permanent conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere din zonă. Cu toate acestea, mai sunt cazuri în care conducătorii auto pătrund prin Piața Libertății pentru a scurta drumul pe liniile de tramvai către Piața 700. Aceștia sunt însă sancționați conform OUG 195/2002 cu amenzi între 290 și 435 lei și 2 puncte penalizare la permis. În ultima lună un număr de 27 conducători auto au fost sancționați deoarece au fost surprinși în această situație”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare