ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sofer nesimtit: a intrat cu TIR-ul pe sub Pasajul Jiul si a distrus zona

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Nesimţire fără margini din partea unui şofer de TIR, care, în această dimineaţă a trecut cu maşina pe sub Pasajul Jiul, distrugând o parte din poarta reabilitată cu bani de la bugetul local în anul trecut. Omul a fost amendat cu peste 1.300 de lei de agenţii de la Poliţia Locală.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au intervenit în această dimineață la Pasajul Jiul, unde un conducător auto din Drobeta Turnu Severin, aflat la volanul unui autotren aparținând unei firme din Cluj Napoca, a vrut să treacă pe sub pasaj și nu a apreciat corect dimensiunea vehiculului, agățând limitatorul de înălțime amplasat în zonă, dar și un alt autoturism aflat în trafic. Cel în cauză a fost sancționat de polițiștii locali conform OUG 195/2002 cu amendă de 1305 lei deoarece nu a respectat indicatoarele rutiere, respectiv restricția de tonaj de 5 tone, iar la fața locului a fost solicitat și un echipaj de la Biroul Rutier pentru constatarea incidentului cu cealaltă mașină. Nu este prima dată când conducătorii de autovehicule de mare tonaj se aventurează în zonă și nu reușesc să treacă. Polițiștii locali le atrag acestora atenția să respecte indicatoarele rutiere deoarece în caz contrar, pe lângă sancțiuni, riscă și provocarea de pagube bunurilor publice, dar și de accidente rutiere, zona fiind una foarte circulată”, a informat Poliţia Locală Timişoara printr-un comunicat de presă.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore