Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSofer nesimtit: a intrat cu TIR-ul pe sub Pasajul Jiul si a...

Sofer nesimtit: a intrat cu TIR-ul pe sub Pasajul Jiul si a distrus zona

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Nesimţire fără margini din partea unui şofer de TIR, care, în această dimineaţă a trecut cu maşina pe sub Pasajul Jiul, distrugând o parte din poarta reabilitată cu bani de la bugetul local în anul trecut. Omul a fost amendat cu peste 1.300 de lei de agenţii de la Poliţia Locală.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au intervenit în această dimineață la Pasajul Jiul, unde un conducător auto din Drobeta Turnu Severin, aflat la volanul unui autotren aparținând unei firme din Cluj Napoca, a vrut să treacă pe sub pasaj și nu a apreciat corect dimensiunea vehiculului, agățând limitatorul de înălțime amplasat în zonă, dar și un alt autoturism aflat în trafic. Cel în cauză a fost sancționat de polițiștii locali conform OUG 195/2002 cu amendă de 1305 lei deoarece nu a respectat indicatoarele rutiere, respectiv restricția de tonaj de 5 tone, iar la fața locului a fost solicitat și un echipaj de la Biroul Rutier pentru constatarea incidentului cu cealaltă mașină. Nu este prima dată când conducătorii de autovehicule de mare tonaj se aventurează în zonă și nu reușesc să treacă. Polițiștii locali le atrag acestora atenția să respecte indicatoarele rutiere deoarece în caz contrar, pe lângă sancțiuni, riscă și provocarea de pagube bunurilor publice, dar și de accidente rutiere, zona fiind una foarte circulată”, a informat Poliţia Locală Timişoara printr-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

AMENZI uriase dupa ce au dat BUZNA, cu TIR-ul, in zone interzise din Timisoara

Polițiștii locali din Timișoara au aplicat sancțiuni de peste 42.000 lei conducătorilor de autovehicule...

Nesimtirea celor care blocheaza accesul AMBULANTELOR, sanctionata dur la Timisoara

Pentru că există nenumărate cazuri de șoferi ”miserupiști” sau pur și simplu de o...

FOTO/VIDEO Stalp PUS LA PAMANT sub greutatea ”padurii” de cabluri, cu ”ajutorul” unui șofer STPT, la Timisoara

Un stâlp a cedat sub greutatea zecilor de cabluri atârnate de el, pe bulevardul...