AcasăStiriSocialSofer nesimtit: a intrat cu TIR-ul pe sub Pasajul Jiul si a...

Sofer nesimtit: a intrat cu TIR-ul pe sub Pasajul Jiul si a distrus zona

Nesimţire fără margini din partea unui şofer de TIR, care, în această dimineaţă a trecut cu maşina pe sub Pasajul Jiul, distrugând o parte din poarta reabilitată cu bani de la bugetul local în anul trecut. Omul a fost amendat cu peste 1.300 de lei de agenţii de la Poliţia Locală.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au intervenit în această dimineață la Pasajul Jiul, unde un conducător auto din Drobeta Turnu Severin, aflat la volanul unui autotren aparținând unei firme din Cluj Napoca, a vrut să treacă pe sub pasaj și nu a apreciat corect dimensiunea vehiculului, agățând limitatorul de înălțime amplasat în zonă, dar și un alt autoturism aflat în trafic. Cel în cauză a fost sancționat de polițiștii locali conform OUG 195/2002 cu amendă de 1305 lei deoarece nu a respectat indicatoarele rutiere, respectiv restricția de tonaj de 5 tone, iar la fața locului a fost solicitat și un echipaj de la Biroul Rutier pentru constatarea incidentului cu cealaltă mașină. Nu este prima dată când conducătorii de autovehicule de mare tonaj se aventurează în zonă și nu reușesc să treacă. Polițiștii locali le atrag acestora atenția să respecte indicatoarele rutiere deoarece în caz contrar, pe lângă sancțiuni, riscă și provocarea de pagube bunurilor publice, dar și de accidente rutiere, zona fiind una foarte circulată”, a informat Poliţia Locală Timişoara printr-un comunicat de presă.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente