AcasăStiriAdministratieIesire de primar: Robu ii face pe jurnalistii din Timisoara mizerabili fara...

Iesire de primar: Robu ii face pe jurnalistii din Timisoara mizerabili fara o minima morala

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, continuă şi în 2018 tradiţia de a jigni presa locală impusă de când a devenit edil al capitalei Banatului. Supărat că ieri o parte a presei a scris că ar fi cerut societăţii de transport local să nu mai afişeze pe tabele timpii de aşteptare în staţii pentru ca timişorenii să nu mai aibă motive de nemulţumire, edilul a ales să dezmintă informaţiile jignind jurnaliştii şi acuzând-i de lipsă de profesionalism.

„CE MIZERABILI!

Indivizi și individe fără o minimă morală, dar și cu extrem de puțină minte -în cazul unora: nici aia toată bună!- fac, astăzi, pe jurnaliștii. Scrie unul / una o prostie, hop și alții, de aceeași teapă, să o disemineze! E o plăcere să vezi, să auzi și să citești jurnaliști și jurnaliste de clasă, oameni inteligenți și culți, bine informați și de bună credință -și avem numeroși astfel de jurnaliști-, dar în egală măsură, îți trezește lehamitea șleahta de la polul opus, invocată în prima frază! Ce păcat că profesia de jurnalist -una extrem de importantă și demnă de tot respectul- și titulatura de jurnalist au ajuns și pe asemenea mâini!
Iată o mostră:
Ieri, la întâlnirea deschisă cu tinerii Timișoarei, exprimându-mi nemulțumirea pentru modul în care funcționează transportul în comun în Timișoara și luându-mi angajamentul că anul 2018 va fi anul unui salt substanțial în calitatea acestuia, am afirmat că este inadmisibil ca cetățenii să stea zeci de minute în stații și să vadă pe afișaj că autobuzul etc. sosește peste un anumit interval de timp, iar când acel interval este aproape epuizat, să apară un alt timp, mult mai mare, de regulă la fel de fără legătură cu realitatea ca și prima dată și că, dacă nu se reușește să se dea informații valabile, atunci mai bine se renunță la acest sistem, că el doar îi enervează pe oameni, nicidecum nu îi ajută!
Ce-au înțeles unele minți, în puținătatea lor: că eu sunt deranjat că se afișează timpii lungi în care sosesc în stații mijloacele de transport în comun și în loc să cer ca ei să se scurteze, am cerut să nu se mai afișeze! Și uite-așa, a ieșit o știre națională! No comment!”
, se arată în postarea edilului de pe Facebook.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente