A1-se-inchide-in-10-octombrie

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că urmează să se închidă traficul rutier de pe autostrada A1, între Șoimuș și Simeria, pentru a se demara lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie cu lotul 4 Lugoj – Deva.

CNAIR informează că datorită numărului mare de indicatoare rutiere de informare a participanților la trafic ce trebuie montate pe drumurile naționale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Șoimuș – Deva și DN 7 Simeria) și în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieșirea din trafic, compania, împreună cu antreprenorul au luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Șoimuș – Simeria începand de miercuri, 10 octombrie 2018.

Conform companiei de drumuri, începând cu data închiderii traficului, demarează efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă dintre Deva și Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (porțiune aflată în execuție).

”În această perioadă sunt în derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor. Antreprenorul a dat asigurari că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018. Reamintim că circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva”, informează CNAIR, prin intermediul unui comunicat de presă transmis redacției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.