Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că urmează să se închidă traficul rutier de pe autostrada A1, între Șoimuș și Simeria, pentru a se demara lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie cu lotul 4 Lugoj – Deva.

CNAIR informează că datorită numărului mare de indicatoare rutiere de informare a participanților la trafic ce trebuie montate pe drumurile naționale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Șoimuș – Deva și DN 7 Simeria) și în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieșirea din trafic, compania, împreună cu antreprenorul au luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Șoimuș – Simeria începand de miercuri, 10 octombrie 2018.

Conform companiei de drumuri, începând cu data închiderii traficului, demarează efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă dintre Deva și Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (porțiune aflată în execuție).

”În această perioadă sunt în derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor. Antreprenorul a dat asigurari că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018. Reamintim că circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva”, informează CNAIR, prin intermediul unui comunicat de presă transmis redacției.

Comments are closed.