ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Şofer ajuns cu autoutilitara în şanţ, din cauza neatenţiei la volan

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident de circulație, în această după-masă, pe drumul ce leagă Timişoara de Buziaş. Un şofer în vârstă de 59 de ani a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoutilitara pe care o conducea direct în şanţ. Omul se deplasa pe drumul dinspre Albina înspre Chevereşu Mare şi a pierdut controlul maşinii din cauza neatenţiei, ajungând direct în şanţ. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanţă, dar şi un echipaj de la Poliţia Rutieră. Omul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore