AcasăStiriSanatateSe fac angajări la Spitalul Judeţean. Patru posturi de specialişti, vacante

Se fac angajări la Spitalul Judeţean. Patru posturi de specialişti, vacante

Spitalul Judeţean din Timişoara caută personal. Sunt disponibile nu mai puţin de patru posturi de medici specialişti, şefi de diverse secţii sau specializări. Posturile se vor ocupa numai prin concurs, iar candidaţii au nevoie nu doar de pregătire medicală de specialitate, ci şi de minim cinci ani experienţă în specializarea respectivă.

Pe lista cu funcţii vacante se află un post de şef de secţie la Psihiatrie, un post de şef de laborator Explorări Funcționale, un post de șef laborator Medicină Nucleară și un post de șef serviciu de prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale. Detaliile legate de actele necesare pentru angajare, dar şi de condiţiile pentru înscrierea la concurs pot fi consultate pe site-ul unităţii medicale.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente