Educatoarea criminala

Educatoarea din Timişoara care a şocat o ţară întreagă după ce şi-a ucis cu sălbăticie copilul a fost consultată de medicii de la Clinica de Psihiatrie din Timişoara. După ce i-a tăiat venele fiicei sale de 4 ani şi mai apoi a înecat-o în cadă, femeia a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a ucis copilul.

Măcinată de remuşcări, femeia a luat erbicid, aşa că în cursul nopţii trecute a fost transportată la Spitalul de Urgenţă, acolo unde medicii i-au administrat perfuzii pentru a o ajuta să elimine substanţa toxică. Femeia a fost păzită în permanenţă de oamenii legii. După ce a părăsit Spitalul Judeţean, Oana Neţ a fost consultată de medicii de la Clinica de Psihiatrie, care au stabilit că aceasta avea discernământ în clipele în care şi-a ucis fiica. Femeia va fi audiată de de procurori în cursul zilei de astăzi.

UPDATE

Femeia a fost audiată de oamenii legii, iar la momentul în care a fost introdusă în arest la sediul IPJ Timiş a refuzat să facă declaraţii în faţa presei. Procurorii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele educatoarei Oana Neţ.