Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Educatoarea criminala, consultata de medicii de la Spitalul de Psihiatrie. UPDATE Decizia procurorilor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Educatoarea din Timişoara care a şocat o ţară întreagă după ce şi-a ucis cu sălbăticie copilul a fost consultată de medicii de la Clinica de Psihiatrie din Timişoara. După ce i-a tăiat venele fiicei sale de 4 ani şi mai apoi a înecat-o în cadă, femeia a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a ucis copilul.

Măcinată de remuşcări, femeia a luat erbicid, aşa că în cursul nopţii trecute a fost transportată la Spitalul de Urgenţă, acolo unde medicii i-au administrat perfuzii pentru a o ajuta să elimine substanţa toxică. Femeia a fost păzită în permanenţă de oamenii legii. După ce a părăsit Spitalul Judeţean, Oana Neţ a fost consultată de medicii de la Clinica de Psihiatrie, care au stabilit că aceasta avea discernământ în clipele în care şi-a ucis fiica. Femeia va fi audiată de de procurori în cursul zilei de astăzi.

UPDATE

Femeia a fost audiată de oamenii legii, iar la momentul în care a fost introdusă în arest la sediul IPJ Timiş a refuzat să facă declaraţii în faţa presei. Procurorii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele educatoarei Oana Neţ.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=NPra6RTrq3s&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...