Îndemnul ”dă muzica mai tare!” costă, la Timișoara. Ce măsuri a luat Poliția Locală împotriva unui DJ

- Advertisement -

Polițiștii locali au acționat azi-noapte, în jurul orei 2:20, unde au existat sesizări că se ascultă muzică la intensitate ridicată în zona centrală și deranjează liniștea locuitorilor. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a constatat că muzica se auzea din zona Parcului Justiției – mai exact de la clubul Toniq.

Agenții Poliției Locale au luat măsura sancționării contravenționale cu 500 lei, conform Legii 61/1991 republicată, a dj-ului localului, care a declarat că a dat muzica mai tare la cererea clienților.

Reamintim că potrivit Legii 61/1991 republicată constituie contravenție și se sancționează tulburarea liniștii locatarilor între orele 22:00-8:00 și 13:00-14:00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în vecinătatea acestora.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare