Microbuzul care transportă elevii a fost înmatriculat cu însemnele Partidului Social Democrat, numărul de înmaticulare al acestuia fiind AG 04 PSD. Culmea, exact formaţiunea politică la care intenţionează să se mute primarul, actualmente la PNL.

Mijlocul cu care sunt transportaţi la şcoală cei 60 de elevi din comuna Băiculeşti, judeţul Argeş, a fost adus cu câteva zile înainte de începerea anului şcolar chiar de către vicepremierul Liviu Dragnea.

Părinţii micuților care sunt transportați cu acest mijloc de transport sunt revoltaţi, unii dintre ei fiind hotărâţi acum să caute alte mijloace de transport pentru a-şi trimite copiii la şcoală. ”Mi se pare, sinistru! Este o metodă de a-şi face o propagandă absolut ieftină. Nu ai voie să expui copiii la aşa ceva. Să pui unui microbuz şcolar un număr de partid. Este absolut sinistru” explică unul dintre părinții micuților, scrie Digi24.ro, acolo unde puteți vedea chiar și imagini video cu microbuzul, dar și care este răspunsul primarului comunei la întrebarea: ”De ce a ales acest număr de înmatriculare?”.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.