ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 750 de locuri de muncă în domeniul IT, puse și la dispoziția timișorenilor

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 750 de locuri de muncă sunt puse la dispoziție de Atos, unul dintre principalii furnizori internaționali de servicii IT, până la finele anului 2016. Campania de recrutare se va derula în următoarele luni în mai multe orașe din România, printre care și Timișoara.

Candidații serioși, cu experiență mai mare de 3-4 ani în domeniul IT, sunt printre cei mai căutați de Atos. Printre pozițiile disponibile se numără: SAP Basis Senior Administrator, SAP HANA Administrator, ABAP Developer, Java developer, .Net Developer, SharePoint Senior Administrator, Unix Senior Administrator, Windows Server (Wintel) Senior Administrator, Database (MS SQL/Oracle) Administrator, Exchange Senior Administrator, Mainframe Specialist, Backup Administrator (Backup EMC Networker & Avamar), Virtualization Engineer, Cloud Integration Senior Arhitect, Cloud Migration Senior Arhitect și Cloud Solutions Technical Engineer.

Atos le oferă angajaților, pe lângă salarii, și o serie de beneficii cum ar fi decontarea echipamentelor sportive, abonamente la săli de fitness și welness, echipamente IT, programe software, vacanțe, pensii și asigurări până la un plafon stabilit cu angajatorul. Pe lângă acestea, vor avea acces la peste 3000 de ore de programe de training tehnice și non-tehnice, disponibile pe o platformă online pe care fiecare angajat o va putea accesa.

„Pentru Atos, dezvoltarea profesională continuă este unul dintre obiectivele principale, motiv pentru care oferă programe de mentoring şi coaching intern şi extern, precum și o investiţie semnificativă în programele de formare şi training. Ne mândrim cu faptul că nenumărați angajați ai Atos România au ajuns să conducă echipe globale, fiind implicați în diverse proiecte strategice pentru unii dintre cei mai mari clienți globali ai Atos”, a declarat Cătălina Dodu, Country Manager Atos România.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore