Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În 2015 se demarează construcția părții sudice a Șoselei de Centură a Timișoarei. O spune Titu Bojin VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Șoseaua de centură a Timișoarei este, la ora actuală, doar o ”glumă proastă”, întrucât ea ”acoperă” un procent foarte mic din ceea ce ar însemna ”inelul” rutier care ar trebui să scoată traficul greu din oraș.

Motiv de harță politică în ultima perioadă, între Nicolae Robu, primarul Timișoarei și Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, și-a mai consumat un episod vineri, când cel din urmă a specificat clar că proiectul pentru o parte a centurii Timișoarei a fost aprobată demult, însă susține că edilul-șef al orașului se face că nu știe. ”Centura de Sud a Timișoarei este aprobată din exercițiul financiar trecut, și știe și domnul Robu, dar fiind campanie probabil că uită. Proiectul este realizat și finanțat ca proiect. Urmează anul viitor licitația propriu-zisă pentru stabilirea constructorului. Problema se pune pentru Centura Nord, care este legată de realizarea în sistem cu autostrada Belgrad-Timișoara, lucru care, în condiții normale, probabil că în funcție de ceea ce se întâmplă și la vecinii noștri sârbi, fiind și ei în procesul de aderare la Uniunea Europeană, în funcție de interesele care se creează pe culoarul Belgrad-Timișoara Sud-Drobeta Turnu Severin și așa mai departe, se va face și Centura Nord. Centura Sud, care ne doare cel mai tare pe noi, părerea mea că va fi realizată” a explicat Bojin în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD Timiș.

Președintele CJ Timiș nu a ezitat să-l ”înțepe” pe primarul Robu, încercâd să-i ofere o explicație asemănătoare unui copil. ”Să nu spună domnul Robu că am spus finanțarea lucrării, am spus realizarea proiectului!”, a mai spus Titu Bojin.

Vezi video de mai jos pentru a afla ce spune Titu Bojin cu privire la o nouă descărcare de pe Autostrada A1, și de ce nu vrea ca Timișoara să facă greșeala pe care a făcut-o Dumbrăvița, în ceea ce privește traficul.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Oypft1RLewM&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare