L-au ”vizitat”, l-au tâlhărit și-au fugit! Cum au prins polițiștii două tinere care au atacat un bărbat, la Bobda

- Advertisement -

Poliţiştii Secţiei 2 Rurale Cărpiniş efectuează cercetări faţă de două tinere, de 17 şi 22 de ani, bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Din primele cercetări se pare că vineri, 24 octombrie 2014, în jurul orei 18:30, în timp ce se aflau în vizită la locuinţa unui bărbat de 59, din localitatea Bobda, cele două tinere, sub ameninţarea unui cuţit, l-ar fi deposedat pe acesta de telefonul mobil şi 350 de lei.

La scurt timp după comiterea faptei, în urma investigaţiilor efectuate, cele două tinere au fost depistate de poliţişti şi conduse la sediul poliţiei. Poliţiştii au procedat la reţinerea pentru 24 de ore a celor în cauză, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul a fost recuperat parţial (telefonul mobil şi o parte din suma de bani), bunurile fiind predate păgubitului, asta în timp ce oamenii legii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor două tinere şi recuperării în totalitate a prejudiciului cauzat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare