Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pietonii din Timișoara vor avea INTERZIS pe un… trotuar! Cât durează restricția din Piața Sf. Gheorghe

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Extinderea săpăturilor pentru cercetarea arheologică efectuată în Piaţa Sfântul Gheorghe din Timișoara au dus la necesitatea devierii unei conducte de gaz, localizată pe amplasamentul viitorului amfiteatru. Primăria Timișoara anunță ”pietonii” că reamplasarea conductei se va face sub actualul trotuar de pe latura vestică a Pieţei Sfântul Gheorghe, pe porţiunea cuprinsă între strada Proclamaţia de la Timişoara şi strada Caruso.

Lucrările de deviere a conductei de gaz vor duce la închiderea acestei zone dedicate persoanelor care merg pe jos, perioada în care trotuarul va fi închis fiind de trei zile, între 27 și 29 octombrie 2014. ”Ne cerem scuze pentru acest inconvenient şi ne angajăm să urmărim efectuarea lucrărilor cu cea mai mare rapiditate posibilă” transmite Direcţia Comunicare a Primăriei Municipiului Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...