Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRomâncă traficanta de droguri, urmarita international, prinsa de politisti la Gataia

Româncă traficanta de droguri, urmarita international, prinsa de politisti la Gataia

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O femeie urmărită de politiştii din Italia pentru trafic de droguri a crezut că poate scăpa de pedeapsă ascunzându-se tocmai într-o localitate din România. Norocul nu i-a surâs însă fugarei, care a fost prinsă de poliţiştii din Timiş, în localitatea Gătaia. Femeia va fi predată autorităţilor din Italia.

„La data de 14 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii orașului Gătaia, au depistat o femeie, de 23 de ani, din orașul Gătaia, județul Timiș, urmărită internațional. Pe numele acesteia, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri pe teritoriul Italiei. Cea în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Italia”, a informat IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare