Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriMașina unui lugojean, ”vopsită” de VANDALI, în fața blocului. Pe cine suspectează...

Mașina unui lugojean, ”vopsită” de VANDALI, în fața blocului. Pe cine suspectează FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Viorel lucrează în Italia de ani buni, iar în urmă cu câteva zile a revenit pe meleagurile natale pentru a-și vizita mama. Aceasta locuiește la parterul unui imobil din cartierul lugojean Micro III, însă faptul că avea mașina parcată chiar sub geam nu i-a oferit nicio siguranță.

Miercuri, 11 martie 2015, de dimineaţă, când s-a trezit, lugojeanul a aruncat o privire pe geam și a rămas ”gură-cască”. Mașina sa fusese ”vopsită”, sau mai bine spus cineva i-a vandalizat automobilul aruncând cu vopsea de altă culoare pe o bună porțiune din caroseria acestuia, ba chiar și pe geamuri. ”E un Fiat Bravo, din 2008. L-am cumpărat nou, din Italia, cu 21.000 de euro. Era şi acum ca nouă maşina. L-am parcat chiar aici sub geam la mama ca s-o vedem. De dimineaţă, când m-am uitat pe geam, nu mi-a venit să-mi cred ochilor”, povesteşte lugojeanul pentru redesteptarea.ro.

Chiar dacă acesta stă la parterul blocului, nimeni nu a auzit nimic suspect. “Nu am duşmani, sunt plecat de mulţi ani din ţară și nu-mi explic cine ar fi putut să-mi facă aşa ceva. Au băgat intenţionat şi pe la ştergătoare şi în locuri unde nu se mai poate scoate”, a mai precizat Viorel.

Lugojeanul a rezolvat parțial problema, ducându-și mașina la o spălătorie auto, unde mare parte a vopselei a fost îndepărtată. “M-am mirat că băieţii de la spălătorie au reuşit să dea jos vopseaua cu un fel de polish, însă a rămas multă în locurile strâmte şi unde se încheie tabla”, a mai spus lugojeanul care a preferat să nu mai depună plângere la Poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Ajungem MARI Timis caută voluntari pentru copiii din Lugoj. Dai o mana de ajutor?

Programul educațional ”Ajungem MARI” Timiș caută cel puțin 30 de voluntari care să le...

Pe modelul Timisoara, Lugojul va primi noua autobuze electrice de la MDRAP

Nouă autobuze electrice, 3 stații de încărcare şi 9 stații de încărcare lentă vor...