Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mașina unui lugojean, ”vopsită” de VANDALI, în fața blocului. Pe cine suspectează FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Viorel lucrează în Italia de ani buni, iar în urmă cu câteva zile a revenit pe meleagurile natale pentru a-și vizita mama. Aceasta locuiește la parterul unui imobil din cartierul lugojean Micro III, însă faptul că avea mașina parcată chiar sub geam nu i-a oferit nicio siguranță.

Miercuri, 11 martie 2015, de dimineaţă, când s-a trezit, lugojeanul a aruncat o privire pe geam și a rămas ”gură-cască”. Mașina sa fusese ”vopsită”, sau mai bine spus cineva i-a vandalizat automobilul aruncând cu vopsea de altă culoare pe o bună porțiune din caroseria acestuia, ba chiar și pe geamuri. ”E un Fiat Bravo, din 2008. L-am cumpărat nou, din Italia, cu 21.000 de euro. Era şi acum ca nouă maşina. L-am parcat chiar aici sub geam la mama ca s-o vedem. De dimineaţă, când m-am uitat pe geam, nu mi-a venit să-mi cred ochilor”, povesteşte lugojeanul pentru redesteptarea.ro.

Chiar dacă acesta stă la parterul blocului, nimeni nu a auzit nimic suspect. “Nu am duşmani, sunt plecat de mulţi ani din ţară și nu-mi explic cine ar fi putut să-mi facă aşa ceva. Au băgat intenţionat şi pe la ştergătoare şi în locuri unde nu se mai poate scoate”, a mai precizat Viorel.

Lugojeanul a rezolvat parțial problema, ducându-și mașina la o spălătorie auto, unde mare parte a vopselei a fost îndepărtată. “M-am mirat că băieţii de la spălătorie au reuşit să dea jos vopseaua cu un fel de polish, însă a rămas multă în locurile strâmte şi unde se încheie tabla”, a mai spus lugojeanul care a preferat să nu mai depună plângere la Poliţie.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare