Un primar PSD din Timiș a uimit locuitorii orașului Lugoj. Nu, nu cu proiecte implementate sau cu atragerea vreunei finanțări de la Uniunea Europeană, ci după ce a ajuns la un restaurant de fițe situat la periferia orașului nici mai mult nici mai puțin cu elicopterul. Dumitru Pecora, edilul din Bârna, a luat masa alături de o femeie și mai mulți prieteni, printre care și omul de afaceri Ovidiu Palcu, din Arad, proprietarul elicopterului și al companiei Inteco Holding ce desfăşoară activităţi în domeniul construcţiilor de drumuri, poduri, instalaţii electrice şi sanitare, alimentare cu apă şi canalizare, execuţii linii de tramvai şi staţii de tratare a apelor uzate, întreţinere de drumuri şi deszăpeziri.

Contactat de mai multe publicații locale, primarul a explicat că nu i se pare nimic ieșit din comun în a merge cu elicopterul să ia masa. Acesta s-a scuzat spunând că omul de afaceri venise să vadă o carieră de piatră, unde ar putea face investiții și că plimbarea cu elicopterul a fost una în scop de agrement. Edilul a admis că i-a făcut plăcere să se plimbe cu elicopterul și că este flatat de faptul că atât de multă lume discută despre el.

Sursă foto: Lugojinfo.ro

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.