ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO Motivul pentru care un primar din Timis a mers cu elicopterul sa ia masa la Lugoj

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un primar PSD din Timiș a uimit locuitorii orașului Lugoj. Nu, nu cu proiecte implementate sau cu atragerea vreunei finanțări de la Uniunea Europeană, ci după ce a ajuns la un restaurant de fițe situat la periferia orașului nici mai mult nici mai puțin cu elicopterul.

Dumitru Pecora, edilul din Bârna, a luat masa alături de o femeie și mai mulți prieteni, printre care și omul de afaceri Ovidiu Palcu, din Arad, proprietarul elicopterului și al companiei Inteco Holding ce desfăşoară activităţi în domeniul construcţiilor de drumuri, poduri, instalaţii electrice şi sanitare, alimentare cu apă şi canalizare, execuţii linii de tramvai şi staţii de tratare a apelor uzate, întreţinere de drumuri şi deszăpeziri.

Contactat de mai multe publicații locale, primarul a explicat că nu i se pare nimic ieșit din comun în a merge cu elicopterul să ia masa. Acesta s-a scuzat spunând că omul de afaceri venise să vadă o carieră de piatră, unde ar putea face investiții și că plimbarea cu elicopterul a fost una în scop de agrement. Edilul a admis că i-a făcut plăcere să se plimbe cu elicopterul și că este flatat de faptul că atât de multă lume discută despre el.

Sursă foto: Lugojinfo.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore