Caz şocant la Recaş. Un consilier local a fost ATACAT de paznicul Primăriei şi MUŞCAT de câinele acestuia

- Advertisement -
Joi seară, în jurul orei 23:15, un incident scandalos a avut loc în faţa Primăriei din Recaş. După ce a părăsit sediul PP-DD din oraşul vinului, acolo unde este şi preşedinte al organizaţiei Partidului Poporului – Dan Diaconescu, consilierul local Gabriel Băcescu a făcut doi paşi de la poarta sediului după care a auzit un strigăt.

Bărbatul şi-a întors privirea spre poarta Primăriei, aflată peste drum de PP-DD Recaş, pentru a vedea cine a strigat şi l-a văzut pe paznicul acestei instituţii apropiindu-se de el, cu un câine în lesă, dar fără botniţă.

După ce l-a întrebat pe Băcescu „ce cauţi acolo, la ora asta?”, iar acesta i-a răspuns că a fost la sediul partidului pe care-l reprezintă, a strigat dintr-o dată „Rex, pe el!” şi a dat drumul lesei pentru ca patrupedul să poată ataca.

Conform spuselor consilierului, animalul, un „câine lup”, fără botniţă, l-a muşcat de mâna dreaptă, pentru ca mai apoi portarul primăriei, care se numeşte Bode Leontin, să repete „comanda” dată câinelui.

Văzându-se în faţa celui de-al doilea atac, Băcescu s-a apărat cu mâna cealaltă, în care avea o plasă cu cumpărături, între care şi o pungă cu lapte. Câinele muşcând ce-avea în cale şi-a înfipt colţii exact în punga cu lapte, care s-a spart şi a început să se descarce pe jos.

Odată dat de gustul laptelui, patrupedul a abandonat „lupta” pentru a linge laptele scurs pe jos. Văzând asta, stăpânul şi-a propus să continue el ce-a început câinele, luându-l la pumni şi picioare pe consilierul rămas stupefiat de ceea ce se întâmpla.

Acesta a reuşit să scape de cei doi „agresori” fugind la postul de poliţie, aflat nu departe de locul incidentului.

Vezi VIDEO pentru a afla reacţia poliţiei şi cum au refuzat poliţiştii să testeze alcolemia paznicului, care este acuzat de Băcescu de faptul că Bode ori era beat, ori drogat.

Băcescu va efectua un control la „medicina legală” urmând ca măsurile ce se impun să fie luate ulterior.

Prima persoană care a acceptat să discute cu noi în acest sens a fost viceprimarul din Recaş – Alin Neamţu (PSD), care s-a arătat şocat de cele întâmplate. Acesta ne-a declarat că urmează să ia legătura cu societatea care a montat sistemul de supraveghere video în oraş, însă din primele cercetări se pare că transmisia celei mai importante dintre acestea, ce montată chiar în faţa Primăriei, a fost întreruptă din motive tehnice.

„Ne-am uitat pe înregistrări şi nu avem o certitudine. Vom verifica şi în baza de stocare a acestora. Nu am reuşit să obţin prea multe informaţii” a spus Roman, care, în timp ce echipa Vocea Timişului intra în biroul viceprimarului, i-a solicitat portarului să vină la „audiere”, doar că acesta s-a făcut nevăzut în câteva secunde.

Neamţu a adăugat că o comisie de cercetare internă va fi înfiinţată pentru acest caz urmând ca angajatul, dacă este vinovat, să suporte consecinţele. „Îmi pare fosrte rău de incident, deşi nu ştiu exact ce s-a întâmplat” a adăugat Roman.

Vezi declaraţia VIDEO a acestuia referitoare la actualul şi fostul paznic al instituţiei şi preferinţele acestora pentru alcool.

Paznicul instituţiei, Bode Leontin, este un apropiat al primarului oraşului Recaş – Pavel Teodor – cel din urmâ făcându-i angajarea portarului cu circa o lună şi jumătate în urmă, bărbatul fiind în acelaşi timp soţul uneia alte angajate a primarului, la un depozit de materiale de construcţii pe care acesta îl deţine în Recaş, susţine consilierul PP-DD Recaş.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare