Relaxare în căni – şi café, şi bar Bruiaj

- Advertisement -

Confortabilul locşor este situat pe Bulevardul Victor Babeş purtând numărul de 14 A. Nu este nici prea mare, nici prea mic însă atmosfera este caldă şi din belşug. Locaţia este răspunsul prielnic atunci când se iveşte mult-prea-comuna situaţie de „Unde mergem diseară?/ Eu nu prea am chef de haos şi agitaţie”.

Decorat creativ, Bruiaj are un aer de timp trecut, artă şi un strop de intelectualitate. Cabotinaj de stâlp clădit din cărţi cu pagini gălbejite, de trompete ce iluminează, vestitele televizoare cu tub şi „purici pe ecran”, x şi o, board games, scaune şi mese lemnoase şi miros de popcorn cald ar descrie, pe scurt, imaginea vizuală pe care locul ţi-o lasă.

Am poposit şi noi într-o seară pentru o fructata cană de vin fiert, o vorbă şi o licărire din copilărie, un joc de cuvinte încrucişate. După două ore, 275 de puncte, o cană şi jumătate de licoare „strugureasca”, ne-am ataşat de Bruiaj. Jocul nostru de cuvinte încrucişate cu reguli născocite de noi (căci aveam mai mult un „lipsus” decât un lapsus) denota foarte mult cunostiintele noastre vaste (cel mai lung şi creativ cuvânt fiind lovers).

Recomandăm cu drag localul fie pentru o lectură liniştită, o ieşire cu prietenii, un concert restrâns sau o proiecţie de filme.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare