Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Relaxare în căni – şi café, şi bar Bruiaj

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Confortabilul locşor este situat pe Bulevardul Victor Babeş purtând numărul de 14 A. Nu este nici prea mare, nici prea mic însă atmosfera este caldă şi din belşug. Locaţia este răspunsul prielnic atunci când se iveşte mult-prea-comuna situaţie de „Unde mergem diseară?/ Eu nu prea am chef de haos şi agitaţie”.

Decorat creativ, Bruiaj are un aer de timp trecut, artă şi un strop de intelectualitate. Cabotinaj de stâlp clădit din cărţi cu pagini gălbejite, de trompete ce iluminează, vestitele televizoare cu tub şi „purici pe ecran”, x şi o, board games, scaune şi mese lemnoase şi miros de popcorn cald ar descrie, pe scurt, imaginea vizuală pe care locul ţi-o lasă.

Am poposit şi noi într-o seară pentru o fructata cană de vin fiert, o vorbă şi o licărire din copilărie, un joc de cuvinte încrucişate. După două ore, 275 de puncte, o cană şi jumătate de licoare „strugureasca”, ne-am ataşat de Bruiaj. Jocul nostru de cuvinte încrucişate cu reguli născocite de noi (căci aveam mai mult un „lipsus” decât un lapsus) denota foarte mult cunostiintele noastre vaste (cel mai lung şi creativ cuvânt fiind lovers).

Recomandăm cu drag localul fie pentru o lectură liniştită, o ieşire cu prietenii, un concert restrâns sau o proiecţie de filme.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare