Şoferii timişeni, fără permis şi un pic „matrafoxaţi”

Ilegalităţile s-au derulat încă de la orele dimineţii, în jurul orei 08:00, poliţiştii oraşului Sânicolau Mare au oprit pentru control un autoturism. Şoferul în vârstă de 50 de ani a împrăştiat un miros puternic de alcool, ceea ce i-a făcut pe oamenii legii suspicioşi. După testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatele au indicat 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.Bărbatul a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În altă parte a judeţului, şi anume Lugoj, poliţiştii au oprit, de asemenea pentru control, un bărbat ce conducea un autoturism neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie.Acestuia i-a fost întocmit dosar penal.

Evenimentele au continuat, poliţiştii oraşului Jimbolia, au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe raza localităţii Checea.Deplasându-se la faţa locului aceştia au constatat că un tânăr în vârstă de 19 ani accidentase uşor  o femeie de 84 de ani ce a traversat strada printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img