ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Emoţionant! Patriotismul, din ce în ce mai răspândit printre timişoreni. Steagul României arborat la geam FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O tradiţie, deloc împărtăşită de majoritatea românilor, dar preluată, din păcate, de peste hotare, este aceea de a arbora drapelul naţional la poarta casei, la intrarea în scara de bloc sau chiar la geamul apartamentului. Dacă asta se întâmplă frecvent de Ziua Naţională în state care se află la numai câţiva kilometri de Timişoara şi nu numai, gestul – unul cel puţin simbolic – pare să prindă şi în Capitala Banatului tot mai mulţi „adepţi”.

Sute de steaguri ale României stăteau arborate sâmbătă, cu o zi înainte de 1 Decembrie, pe la ferestrele sau intrările în scara blocurilor timişorenilor. Dacă unii au ales să-l arboreze precum la instituţiile publice, având la intrarea în scara blocului suporţi speciali pentru acest tip de acţiune, alţii au ales să îl „prindă” prin curtea casei, sau chiar pe la balcoanele de la etajele superioare ale blocurilor, mai vechi sau mai noi.

Indiferent de situaţia financiară, fie că stau la casă, vilă sau bloc, timişorenii devin, an de an, mai patrioţi.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore