Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cartea Minciunilor USL, acum în toate prefecturile

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

El a declarat că raportul de activitate a USL-ului a fost depus la Registratură pentru ca reprezentanții guvernului să fie și ei informați cu privire la bilanțul activității lor de când au venit la guvernare. Conform Mediafax, documentul a fost depus astăzi la toate Prefecturile de către membri PDL. Cătălin Predoiu a declarat că USL-ul a avut un program de guvernare dezastruos și că PDL-ul s-a ocupat de întocmirea bilanțului: „PDL s-a ocupat să facă acest bilanţ, această sumă de eşecuri care a însemnat guvernarea USL. «Cartea minciunilor USL» este un document de substanţă, tehnic, în care am inventariat toate minciunile promovate de USL. ”

Principalii acuzați de o guvernare „mincinoasă”, sunt Victor Ponta și Crin Antonescu, a căror poză apare pe copertă, alături de sigla USL și cuvintele „Jaf! Imunitate! Incompetenţă!”„Cartea minciunilor” începe cu „ USL s-a născut din ură, s-a hrănit din minciuni şi a murit în lupta pentru ciolan”.USL-ul este acuzat de servitute față de clientela politică, de luarea unor măsuri fiscale ineficiente ( majorare de taxe și servicii), pentru propriul beneficiu, și de încercarea de a modifica codul penal pentru a-și asigura imunitate în fața justiției. Documentul e împărțit pe mai multe capitole, care încearcă să dovedească incompetențele USL în cadrul fiecărui Minister, Educație, Economie, Cultură, Transport, etc. și include și o „Galerie a miniștrilor penali”.

USL-ul este acuzat de servitute față de clientela politică, de luarea unor măsuri fiscale ineficiente ( majorare de taxe și servicii), pentru propriul beneficiu, și de încercarea de a modifica codul penal pentru a-și asigura imunitate în fața justiției. Documentul e împărțit pe mai multe capitole, care încearcă să dovedească incompetențele USL în cadrul fiecărui Minister, Educație, Economie, Cultură, Transport, etc. și include și o „Galerie a miniștrilor penali”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare