Cartea Minciunilor USL, acum în toate prefecturile

- Advertisement -

El a declarat că raportul de activitate a USL-ului a fost depus la Registratură pentru ca reprezentanții guvernului să fie și ei informați cu privire la bilanțul activității lor de când au venit la guvernare. Conform Mediafax, documentul a fost depus astăzi la toate Prefecturile de către membri PDL. Cătălin Predoiu a declarat că USL-ul a avut un program de guvernare dezastruos și că PDL-ul s-a ocupat de întocmirea bilanțului: „PDL s-a ocupat să facă acest bilanţ, această sumă de eşecuri care a însemnat guvernarea USL. «Cartea minciunilor USL» este un document de substanţă, tehnic, în care am inventariat toate minciunile promovate de USL. ”

Principalii acuzați de o guvernare „mincinoasă”, sunt Victor Ponta și Crin Antonescu, a căror poză apare pe copertă, alături de sigla USL și cuvintele „Jaf! Imunitate! Incompetenţă!”„Cartea minciunilor” începe cu „ USL s-a născut din ură, s-a hrănit din minciuni şi a murit în lupta pentru ciolan”.USL-ul este acuzat de servitute față de clientela politică, de luarea unor măsuri fiscale ineficiente ( majorare de taxe și servicii), pentru propriul beneficiu, și de încercarea de a modifica codul penal pentru a-și asigura imunitate în fața justiției. Documentul e împărțit pe mai multe capitole, care încearcă să dovedească incompetențele USL în cadrul fiecărui Minister, Educație, Economie, Cultură, Transport, etc. și include și o „Galerie a miniștrilor penali”.

USL-ul este acuzat de servitute față de clientela politică, de luarea unor măsuri fiscale ineficiente ( majorare de taxe și servicii), pentru propriul beneficiu, și de încercarea de a modifica codul penal pentru a-și asigura imunitate în fața justiției. Documentul e împărțit pe mai multe capitole, care încearcă să dovedească incompetențele USL în cadrul fiecărui Minister, Educație, Economie, Cultură, Transport, etc. și include și o „Galerie a miniștrilor penali”.

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare